Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ημεδαπού άνδρα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άνδρας επιβαίνοντας σε ποδήλατο, εντόπιζε κατοικίες που απουσίαζαν οι ένοικοι και παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρα, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024, διέπραξε 12 διαρρήξεις σε μονοκατοικίες στην Κατερίνη, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.550 ευρώ, καθώς και κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 19.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.
Μετά από που έγινε στην οικία του σε περιοχή της Πιερίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ και μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.
Από την οικία, επίσης, κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
(Με πληροφορίες από thesstoday. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιέζεται ο Μαρκόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
