Οι διασώστες κλήθηκαν να βοηθήσουν την Ντέζι, ένα πανέμορφο λαμπραντόρ 11 μηνών, σε ένα σπίτι στο Franklin Township την περασμένη Πέμπτη. Ο λαιμός της βρισκόταν στη μέση της ζάντας του ελαστικού και έπρεπε να βρουν άμεσα λύση για το πώς θα την ελευθερώσουν.
Πώς προσπάθησαν να βγάλουν την ρεζέρβα
Ένας από τους πυροσβέστες, δήλωσε στην εφημερίδα The Philadelphia Inquirer ότι το πλήρωμα χρησιμοποίησε αρχικά σαπούνι πιάτων και νερό, αλλά δεν μπόρεσε να απελευθερώσει τον σκύλο, καθώς είχε κολλήσει στη ρεζέρβα για τα καλά.
Στη συνέχεια δοκίμασαν φυτικό λάδι και όταν αυτό δεν λειτούργησε, έβαλαν πλαστική μεμβράνη γύρω από το λαιμό της Ντέζι, ελπίζοντας ότι το λάδι και το σαπούνι θα την έκαναν αρκετά ολισθηρή ώστε να γλιστρήσει προς τα κάτω.
Πώς τα κατάφεραν τελικά
Όταν και αυτό απέτυχε, ο διασώστης θυμήθηκε ότι είχε στο σπίτι του μηχάνημα για κοπή μετάλλων, και έτσι την έβαλαν στο πυροσβεστικό όχημα και πήγαν στο γκαράζ του.
Όπως περιέγραψε, η σκυλίτσα πανικοβλήθηκε, με τους πυροσβέστες να της βάζουν μια κουβέρτα φωτιάς γύρω από το κεφάλι και το λαιμό της για προστασία.
Μυστήριο παραμένει πώς έβαλε εξαρχής το κεφάλι της στη ρεζέρβα.
Δείτε ΕΔΩ τη σχετική φωτογραφία
(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανία: Ισόβια κάθειρξη στον νοσηλευτή που σκότωσε 10 ασθενείς του – Είχε κάνει απόπειρα για άλλους 27
- Η κοινή γνώμη αγχώνεται! Δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα – Ο Ρέμος θα… ανάψει το δέντρο στην Αριστοτέλους
- Τα νεότερα από τον οδηγό που έπεσε πάνω σε πεζούς στην Γαλλία.
- Κ. Χατζηδάκης: Οι 7 προτεραιότητες για το 2026 – “Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ευκαιρία για χώρες όπως η Ελλάδα”
- Ηχηρό μήνυμα Μεντβέντεφ για τις «πυρηνικές δοκιμές» που θέλει να κάνει ο Τραμπ
- Βρετανία: Κατάσχεσε σπάνια οστά δεινοσαύρων αξίας εκατομμυρίων λιρών από επιχειρηματία με έδρα τη Σιγκαπούρη
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιχορήγηση
- «Συναγερμός» στις ΗΠΑ: Τα δύο στοιχεία του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης που φοβίζουν
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια









