να μεριμνήσουν για τη διασφάλιση της διενέργειας της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού εξαμήνου, στις περιπτώσεις όπου δεν πραγματοποιήθηκε ή δεν ολοκληρώθηκε λόγω των φοιτητικών κινητοποιήσεων.
Ο Σύλλογος προτείνει τον προγραμματισμό του εαρινού εξαμήνου, ώστε να εξασφαλιστεί επαρκής χρόνος για διπλή εξεταστική για όλους τους φοιτητές (εξέταση δηλαδή των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου που δεν εξετάστηκαν ανάλογα το Τμήμα καθώς και των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου), μετά τη λήξη των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου. Ζητεί ακόμη να διασφαλιστεί η δυνατότητα εμβόλιμης εξέτασης των επί πτυχίω φοιτητών σε όλα τα οφειλόμενα μαθήματα ή διπλωματικές ή άλλες εκπαιδευτικές υποχρεώσεις στην περίπτωση που δεν τους δόθηκε η δυνατότητα εξέτασης, σε εύλογο χρονικό διάστημα και πριν τη λήξη των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου.
«Ο ΕΣΔΕΠ με την ανωτέρω απόφασή του, και αν και εφόσον υπάρξει η οποιαδήποτε αβελτηρία σε Τμήματα, θα ζητήσει συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ για το θέμα, και σε συνεννόηση με τους φοιτητικούς συλλόγους θα προβεί εφόσον χρειαστεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την επίλυση προβλημάτων σχετικά με τη διασφάλιση της εξεταστικής των φοιτητών» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βρετανία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του οδηγού αυτοκινήτου που παρέσυρε πεζούς στο Ντέρμπι, vid
- Δίκη Τεμπών: Ξεκίνησε η διαδικασία νομιμοποίησης των διαδίκων για την υποστήριξη της κατηγορίας
- Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 14χρονη στην Καλλιθέα
- Έφτασε το επίσημο εκρηκτικό τρέιλερ του «Supergirl» – ΒΙΝΤΕΟ
- Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στο Μαρκόπουλο τα ξημερώματα
- Πετρέλαιο κίνησης: Σε εφαρμογή από σήμερα η επιδότηση – Μειώσεις στις τιμές διυλιστηρίου
- Νέα «βόμβα» για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρση ασυλίας για 11 βουλευτές ζητά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
- Η Ραπουνζέλ τα βρήκε…”σκούρα”! Τι συνέβη στην Ιαπωνία με δύο κοράκια – Viral ΒΙΝΤΕΟ
- Ξύπνησαν σε ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη…από αυτό! Το βίντεο έγινε viral
- Κυρανάκης κατά Κωνσταντοπούλου για τη δίκη των Τεμπών









