“Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 26/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 27/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».
- Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 26/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 27/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.”
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) March 26, 2024
(photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίβανος: Οι ισραηλινές επιθέσεις σκότωσαν 51 διασώστες και ιατρικό προσωπικό από την έναρξη του πολέμου
- Ο πρόεδρος του Ιράν ευχαρίστησε το Πακιστάν για την προσπάθεια τερματισμού του πολέμου με ΗΠΑ-Ισραήλ
- Δ. Παπαστεργίου: Οφείλουμε να είμαστε στο Διάστημα και να συμμετέχουμε με αξιοπρεπή προγράμματα
- Σπάνιες εικόνες με πλημμυρισμένους δρόμους στις πλέον άνυδρες περιοχές της Μ. Ανατολής, vid
- Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός του Νεπάλ
- Το Ιράκ διέταξε τη διενέργεια έρευνας μετά την επίθεση με drone στην κατοικία του προέδρου του Ιρακινού Κουρδιστάν
- Η διαφορά μιας γάτας και ενός σκύλου…όταν τους ταΐζεις! ΒΙΝΤΕΟ
- Γ. Παπανδρέου: Οι τρεις άξονες της Βίβλου Δημοκρατικών Μεταρρυθμίσεων
- Διακόπηκε η παραγωγή μεγάλης ιρανικής χαλυβουργίας ύστερα από τις επιθέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ
- Ευ. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ οφείλει έναντι της χώρας να θέσει ως εκλογικό στόχο τη νίκη του









