«Τα παιδιά μου είναι η «καψούρα μου» και ως πάππους παίζω με τα εγγόνια μου. Δόξα τω Θεώ, ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας μου. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια η «απώλεια» που μου στοίχισε ήταν του πατερά μου», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.
«Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο. Η παραξενιά πουλάει σήμερα, δεν πουλάει η ομορφιά. Η μαρίνα Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα που είναι κάπως πιο διαφορετική από τις άλλες. Κάποιες φορές είναι άσχημο και ενοχλητικό να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα και να μη με ρωτάνε για πράγματα της δουλειάς», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην Eurovision.
Στην συνέχεια ανέφερε πως, «κάνω τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο «Πως να ξεχάσω». Στον ελεύθερο χρόνο μου γραφώ ή ζωγραφίζω. Η γυναίκα είναι έμπνευση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό κάνω. Μια φορά, έκανα έκθεση ζωγραφικής για κάποια παιδάκια με προβλήματα υγείας και τα χρήματα πήγαν σε εκείνα».
megatv – freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γάζα: Το Ισραήλ απειλεί να αναστείλει την πρόσβαση διεθνών ΜΚΟ στον παλαιστινιακό θύλακα
- Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα των Κρητικών στρατιωτών στο μέτωπο των Βαλκανικών Πολέμων
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ φέρονται να βομβάρδισαν εργοστάσιο όπου παραγόταν κοκαΐνη
- Η πόλη με την μεγαλύτερη πρωτοχρονιάτικη γιορτή στον πλανήτη! ΒΙΝΤΕΟ
- Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2026 στα διόδια της Εγνατίας Οδού
- Θεσσαλονίκη: Εγκρίθηκε ο πλεονασματικός προϋπολογισμός του δήμου για το 2026
- Υποβρύχια ρομπότ ξαναρχίζουν την αναζήτηση για το αεροσκάφος της πτήσης MH370, 12 χρόνια μετά την εξαφάνισή του
- Πώς θα λειτουργήσουν τις τελευταίες ώρες του 2025 μαγαζιά και σούπερ μάρκετ
- Ποιές φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να πληρωθούν σήμερα, τελευταία μέρα του χρόνου
- Σαν σήμερα 31 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας









