Οι δημοσιογράφοι Alex Jones και Tucker Carlson αναλύουν γιατί οι παγκοσμιοποιητές αγωνίζονται να αντικαταστήσουν τους ντόπιους Αμερικανούς και (σ.σ. και γενικά τους ντόπιους σε κάθε χώρα) ειδικά τους αγρότες, σε μία Αμερική που καταρρέει!
Όπως αναφέρουν:
«Και το πιο ενδιαφέρον για μένα είναι ότι, οι λευκοί ψηφοφόροι της επαρχίας, είναι φυσικά οι πιο αδύναμοι άνθρωποι στην Αμερική!
Εάν θυμάστε τον Ιούνιο του 2001 όταν ο Μπάιντεν έκλεψε τις εκλογές, -ανέβηκε στην εξουσία, είπε ότι η “Λευκή υπεροχή” είναι η Νο1 απειλή!
Καθορίζει την “Λευκή υπεροχή” ως το πρόβλημα των lockdown, των συνόρων ή των εμβολίων. Και είναι πραγματικά απλό!
Προσπαθούν να κωδικοποιήσουν τον νόμο και, στην συνέχεια να ορίσουν ως ρατσιστές αυτούς που δεν θέλουν να παραδώσουν τις αγελάδες ή, τα αγροκτήματα τους ή, να καταλήξουν σκλάβοι!
Απειλούνται από αυτόνομους ανθρώπους!
Αυτός είναι ο επόμενος στόχος τους όπως όταν ο Λένιν, ο Τρότσκι και ο Στάλιν πήραν (την εξουσία), την Μόσχα και κάποιες πόλεις. Τους πήρε πέντε χρόνια να καταλάβουν την Ρωσία. Ποιος ήταν ο στόχος; Οι αγρότες!
Λόγω του ότι παρήγαγαν την τροφή και εάν καταλάβεις αυτούς, καταλαμβάνεις τους πάντες»!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νετανιάχου και τον πρόεδρο του Λιβάνου είχε ο Κ. Μητσοτάκης
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη για Μ. Ανατολή: «Οποιαδήποτε απειλή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι απαράδεκτη»
- Οριστική ρήξη του Κατάρ με το Ιράν: «Καταρρίψαμε ιρανικούς πυραύλους»
- Γέννα-ρεκόρ για σκυλίτσα στη Βρετανία – Δεν θα πιστέψετε πόσα κουτάβια γέννησε! (Vid)
- Οι Βρετανοί σχεδιάζουν να στείλουν πολεμικό πλοίο στην Κύπρο για την προστασία της βάσης τους
- Κύπρος: Ζητούν από τους πολίτες να φτιάξουν “προληπτικό” σακίδιο έκτακτης ανάγκης
- “Όταν στην εργασία σου επιμένουν να φορέσεις…την περσινή στολή!” Ξεκαρδιστικό vid
- Αυτά είναι τα στοιχεία για την ανεργία στην «αυγή» του 2026
- Αυτά δήλωσε ο Δένδιας από την Κύπρο εν μέσω της κλιμάκωσης στην Μέση Ανατολή
- 24χρονος επιτέθηκε σε άνδρα σε λεωφορείο στη Γλυφάδα και τον τραυμάτισε με στιλό!









