«Είτε θα υπάρξει είτε κόκκινο κύμα αυτόν τον Νοέμβριο είτε η Αμερική είναι καταδικασμένη. Φανταστείτε άλλα τέσσερα χρόνια να χειροτερεύει αυτό…» έγραψε ο Μασκ το Σάββατο στο X.
Ο Μασκ απάντησε σε ένα βίντεο μιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη που εξηγούσε πώς η παράνομη μετανάστευση υπό τον Τζο Μπάιντεν έχει μετατρέψει την πόλη σε ένα καταφύγιο εγκλήματος και εκφυλισμού χωρίς επιβολή του νόμου για την προστασία των πολιτών.
Η γυναίκα είπε ότι οι παράτυποι μετανάστες που ζούσαν δίπλα στην πόρτα της «ουρούν στην πόρτα της» και έκανε λόγο για «επικεφαλής συμμοριών».
«Έχουν τατουάζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια, οι άνθρωποι ουρούν στην πόρτα μου. Και δεν υπάρχει νόμος κατά των μεταναστών που διαπράττουν εγκλήματα. Και πάλι λοιπόν, είναι ανομία.
Έχω ζήσει εδώ για 50 χρόνια και αυτό δεν είναι δίκαιο – ότι νιώθουμε ανασφαλείς στην πατρίδα μας και η χώρα μας δεν μας υπερασπίζεται. Και δεν υπάρχει κανείς να μας προστατεύσει», πρόσθεσε.
There is either a red wave this November or America is doomed.
— Elon Musk (@elonmusk) March 16, 2024
Imagine four more years of this getting worse …
ΑΠΕΜΠΕ-EPA pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με ατζέντα παλαιστινιακού πηγαίνει να συναντήσει τον Τραμπ ο Ερντογάν
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 63χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
- Ουκρανία: Γυναίκα ζήτησε τον λόγο από ζευγάρι νεαρών επειδή… μιλούσαν ρωσικά, video
- Από τη Σύμη ξεκίνησαν οι δράσεις της «Βραδιάς του Ερευνητή» για τα σχολεία
- Τι αποκάλυψε ο Σταλόνε για το prequel του «Ράμπο»
- Λαμία: Αυτοκίνητο… κρεμάστηκε στο κενό μέσα στη πόλη, video
- Μητσοτάκης για ΑΟΖ: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την επίτευξη συμφωνίας με τη Λιβύη
- Πυρηνικός πύργος ψύξης γκρεμίζεται σε ελεγχόμενη έκρηξη και γίνεται viral! vid
- Intervision: Ο αποκλεισμός Ελληνίδας τραγουδίστριας από τους διεθνιστές και οι… Deep Purple
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν το απόγευμα τέσσερις σταθμοί του μετρό
Κύρια Θέματα

















