Φημολογείται ότι ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, που είναι 58 ετών, έχει εξασφαλίσει μια ουσιαστική συμφωνία για να πάει σε εκπομπή, γνωστό reality show, που ξεκινά τη Δευτέρα το βράδυ στη βρετανική τηλεόραση. .
Η εμφάνισή του αυτή σε show, θα προκαλέσει αναμφίβολα άλλον έναν πονοκέφαλο στο Παλάτι, εν μέσω εικασιών για το πού βρίσκεται η Kate καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά.
Το νέο αυτό έρχεται επίσης καθώς ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο και η βασιλική οικογένεια θρηνεί την απώλεια του Τόμας Κίνγκστον, του συζύγου της κόρης του Πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, Λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ.
Πηγή ανέφερε στη Sun ότι «Δεν είναι χαρούμενοι που θα πάει στο reality show. Τους εξοργίζει. Η Κέιτ δεν χρειάζεται αυτό το άγχος ».
Η πηγή είπε ότι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας δεν είχε την έγκριση της να πάει στο reality, αλλά το κάνει ούτως ή άλλως. Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι είπε σε φίλους ότι δεν θα κάνει τίποτα για να βλάψει την Κέιτ ή τον Γουίλιαμ.
Στο παρελθόν έχει μιλήσει εναντίον του Χάρι και της Μέγκαν μετά την κυκλοφορία του Spare.
Οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες είχαν προηγουμένως επικρίνει την απόφαση να μπει στο reality show – αποκαλώντας την κίνηση «ντροπιαστική» και πιθανώς «επικίνδυνη» για τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δοκιμασιών.
Οι γνώστες της εκπομπής λένε ότι οι παραγωγοί χαίρονται που εξασφάλισαν τον Goldsmith ως διαγωνιζόμενο λόγω των δεσμών του με τη βασιλική οικογένεια – και λόγω της τάσης του να λέει αυτό που σκέφτεται, ιδιαίτερα για τον κουνιάδο της Kate, τον πρίγκιπα Χάρι.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Αμερικανοί φέρονται να έπληξαν το σημείο ταφής του Ούγκο Τσάβες, vid
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Βενεζουέλα
- Το μήνυμα του Σταλόνε για το 2026 και το νέο του βιβλίο, vid
- Ενισχύεται η παρουσία των γυναικών στο ναυτικό επάγγελμα
- Σρι Λάνκα: Σχολικό πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών παρέπεμπε μικρούς μαθητές σε site γνωριμιών για άνδρες
- Αυτό θα πει “ζω στα άκρα” το επάγγελμα που κάνω! Βίντεο
- Καράκας: Τεθωρακισμένα οχήματα και τανκς αναπτύσσονται γύρω από το προεδρικό Μέγαρο, vid
- Η κυβέρνηση Τραμπ φέρεται να είναι ενήμερη για τις εκρήξεις στην Βενεζουέλα
- Αύξηση των θυμάτων αεροπορικών δυστυχημάτων διεθνώς το 2025 – Στους 418 οι νεκροί
- Γραφείο Τύπου Χατζηδάκη: Το ΠΑΣΟΚ συνδυάζει την άγνοια με τη δημαγωγία









