«Πρέπει να σας απογοητεύσω»!
Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας Μπουντάνοφ μιλά για την αιτία θανάτου του Ναβάλνι και λέει πως είναι λίγο-πολύ επιβεβαιωμένο ίτι «δυστυχώς πέθανε από θρόμβο αίματος»!
Συγκεκριμένα, ο Kirill Budanov, επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε από θρόμβο αίματος (θρομβοεμβολή), δηλαδή από φυσικό θάνατο, ενώ περιγράφει αυτές τις πληροφορίες ως «λιγότερο ή περισσότερο επιβεβαιωμένες».
Η συγκεκριμένη δήλωση και το βίντεο που θα δείτε αποκλειστικά στο ΕΛ, αποτελούν «σφαλιάρα» για την Δύση και όποιους ελεγκτές ειδήσεων έχουν σπεύσει ήδη να σταμπάρουν ως HOAX αυτή την πιθανή εκδοχή!
Εξάλλου, η εν λόγω πληροφορία έρχεται από το Κίεβο, το οποίο δίχως άλλο θέλει τον αφανισμό του Κρεμλίνου!
Δείτε το βίντεο μόνο στο ΕΛ:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η «τέλεια καταιγίδα» που προκάλεσε το τεράστιο μπλακ άουτ στην Ιβηρική το 2025
- Νέο χτύπημα στην κτηνοτροφία: Μετά τη Λέσβο, συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη με τον αφθώδη πυρετό
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε τάνκερ Deyna
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους
- Γαλλία-Δημοτικές εκλογές: 2ος γύρος τεστ έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές.
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
- Επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο οισοφάγο σε εργαστήριο
- Το Κρεμλίνο κουνάει το «μαντήλι»: Η Ρωσία θα κάνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντά της
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον Π. Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης









