Μιλώντας στην Πολωνία, ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos αποκαλύπτει τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μη εκλεγμένοι παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάλληλοι της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, επιχειρούν να καταλάβουν τον πλήρη ολοκληρωτικό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης, όπως ισχυρίζεται, της υποτιθέμενης «κλιματικής κρίσης», της ψηφιακής ταυτότητας, των CBDC (ψηφιακά νομίσματα) και του πολέμου κατά των αγροτών.
Όπως αναφέρει:
«Οι συγκεντρωτικοί γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες, είναι εθισμένοι στην εξουσία. Χρησιμοποιούν, ή κάνουν κατάχρηση κάθε κρίση.
Οικονομική κρίση, κρίση κόβιντ, κρίση Ουκρανίας, ενεργειακή κρίση. Και η λύση είναι πάντα η ίδια: “Περισσότερη Ευρωπαϊκή Ένωση”.
Εάν δεν υπάρχει κρίση δημιουργούν μια κρίση. Για παράδειγμα την κλιματική αλλαγή, -την αποκαλούν υπαρξιακή απειλή και, η λύση είναι η πράσινη συμφωνία. Η πράσινη συμφωνία κατέστρεψε το ενεργειακό μας σύστημα, καταστρέφει το διατροφικό μας σύστημα.
Προσπαθούν να ελέγξουν το CO2-(διοξείδιο του άνθρακα), αλλά εάν ελέγξετε το CO2 ελέγχετε τους ανθρώπους, λόγω του ότι όλα όσα κάνουμε στην ζωή, έχουν σχέση με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα! Ο βιοπορισμός η αναπνοή, το φαγητό, τα ταξίδια, τα προς το ζην. Οπότε εάν μπορείτε να το ελέγξετε αυτό, μπορείτε να ελέγξετε τις ζωές των ανθρώπων.
Τώρα εισήγαγαν την ψηφιακή ταυτότητα και, το νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας. Οπότε μπορούν να βλέπουν οτιδήποτε κάνουμε και, μπορούν να ελέγχουν οτιδήποτε κάνουμε επειδή, είναι σε θέση να κλείσουν το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα όποτε θέλουν. Το είδαμε ήδη στον Καναδά κατά την διάρκεια της κρίσης κόβιντ!
Αυτά τα δύο θέματα χρησιμοποιούνται για την δημιουργία μιας συγκεντρωτικής ελεγχόμενης οικονομίας και συγχρόνως αφαιρούν την ελευθερία των ανθρώπων!
Οδεύουμε σε έναν μεγάλο Ευρωπαϊκό υπερκράτος. Θέλουν να καταργήσουν το εθνικό κράτος, γιατί μόλις συμβεί αυτό, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο»!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενος έπεσε από απορριμματοφόρo -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Κοντογεώργης: Σημαντική η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Κομοτηνή
- Η Νικόλ Κίντμαν στο νέο θρίλερ «The Young People»
- Θεαματικό γκολ σε χιονισμένο γήπεδο στον τελικό πρωταθλήματος στον Καναδά! vid
- Στην Ελλάδα περιμένουν όλοι έναν «Μεσσία»! Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια
- «Ο άνθρωπος μπροστά»: Παρουσίαση προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Προβοκάτσια με Kinzhal: Ρωσικά αντίποινα με πλήγματα σε καίριες εγκαταστάσεις της Ουκρανίας
- Φάλαινα φυσητήρας έκανε εμφάνιση – έκπληξη ανάμεσα σε Αντίπαρο και Σίκινο, vid
- Πάρος: Δράση του Δήμου για την τουριστική προβολή του νησιού σε ιταλικά μέσα
- Οι φωτογραφίες με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Ύδρα και η τιμή που της έγινε









