«Η θέληση της κυβέρνησης να συρθεί στο καπρίτσιο κάποιων συγκεκριμένων προσώπων και να κάνει ένα νόμο που πέρασαν και το διασκέδασαν με κρασιά και «όμορφες» βραδινές ιστορίες. Το ότι πέρασε ένας νόμος δεν σημαίνει ότι μπορεί να φτάσουν τα νερά του Ιορδάνη για να ξεπλύνουν τα προβλήματα που δημιουργεί και θα δημιουργήσει», ανέφερε στο MEGA ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.
Όπως τόνισε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, το πρόβλημα της Εκκλησίας δεν αφορά τη βάπτιση παιδιών ομόφυλων ζευγαριών.
«Το πρόβλημα είναι εάν αυτό το παιδί θα μπορεί μέσα στην κοινωνία να ανεχθεί τους συνομιλήκους του να το πειράζουν, να του κάνουν εκφοβισμό. Αυτά τα πράγματα τα σκέφτηκαν οι νομοθέτες και οι βουλευτές που άκριτα ψήφισαν και υπάκουσαν την κομματική πειθαρχεία, που δεν ετέθη κιόλας; Ξέρουμε ότι όσοι ψήφισαν το νομοσχέδιο έβγαλαν τον εαυτό τους εκτός σώματος Χριστού».
«Το παιδί που θα έχει υιοθετηθεί και στη ληξιαρχική πράξη θα φαίνεται ότι είναι παιδί δύο ανδρών έχει πιστοποιητικό γεννήσεως από κάποια γυναίκα. Το σκέφτηκε κανείς αυτό; Η αντίρρηση στο τεχνικό θέμα, που λένε κάποιοι πώς θα βγάλετε πιστοποιητικό βαπτίσεως με δύο πατεράδες, δεν είναι πρόβλημα της Εκκλησίας».
«Το πρόβλημα της Εκκλησίας είναι ότι τα παιδιά αυτά θα μεγαλώνουν μαθαίνοντας ότι φυσικό είναι το αφύσικο; Θα μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι η ελληνική πολιτεία επιβραβεύει με νομοθεσία της αμαρτία;», κατέληξε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.
(megatv – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξεκινούν στη Νίσυρο οι εργασίες εκσυγχρονισμού τριών μονάδων αφαλάτωσης
- Συνεχίζεται η αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη που αγνοείται – Άκαρπες οι έρευνες στο Βελούχι
- Χουρμάδες vs Μπανάνα: Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο φυσικό σνακ για άμεση ενέργεια;
- Μεγάλη σεισμική δόνηση 7 βαθμών μεταξύ του Βόρνεο και της Μαλαισίας – Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
- Οι εμπορικές συμφωνίες με τους εταίρους των ΗΠΑ “θα εξακολουθήσουν να ισχύουν”, δηλώνει ο αντιπρόσωπος για το Εμπόριο, Τζ. Γκριρ
- Ο “ναός του καταναλωτισμού” βρίσκεται στη Νότια Κορέα – Βίντεο με το 16όροφο εμπορικό κέντρο με τα 700 καταστήματα
- Ν. Ανδρουλάκης: «Ήχοι της Magna Graecia» το βίντεο στο TikTok από την επίσκεψή του στο Καταντζάρο της Ιταλίας
- «Η συμφωνία είναι συμφωνία» – «Αναμένουμε από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους», λέει η Κομισιόν για την απόφαση του Αν. Δικαστηρίου των ΗΠΑ
- Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Γ. Γεραπετρίτης
- Ρωσία-Ευρώπη: Τι συνέβη τόσο ξαφνικά και πως εξηγείται









