Οι Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν σήμερα ότι στοχοθέτησαν το εμπορικό πλοίο Rubymar στον κόλπο του Άντεν και τώρα το πλοίο κινδυνεύει να βυθιστεί, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της οργάνωσης Γιαχία Σαρέα.
Το πλοίο είναι βρετανικό και το πλήρωμά του ασφαλές, πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ σημείωσε ότι οι Χούθι κατέρριψαν ένα αμερικανικό drone στη Χοντέιντα.
Ένα εμπορικό πλοίο με σημαία Μπελίζ, που είναι εγγεγραμμένο στη Βρετανία και η διαχειρίστρια εταιρεία του βρίσκεται στον Λίβανο, δέχθηκε χθες Κυριακή επίθεση στα στενά Μπαμπ αλ Μάντεμπ, στα ανοικτά της Υεμένης, ανακοίνωσε η βρετανική εταιρεία ασφάλειας εξειδικευμένης θαλάσσιες μεταφορές Ambrey.
Η υπηρεσία ναυτικής ασφάλειας της Βρετανίας (UKMTO) ανέφερε ότι το πλήρωμα εγκατέλειψε ένα πλοίο έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτό όταν έπλεε στα ανοικτά της Υεμένης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δ. Κουτσούμπας: Μεγαλώνει ο κίνδυνος ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου – Μακριά από αυτό το μακελειό!
- Βόρεια Κορέα: Η Κιμ Γιο Τζονγκ εκτοξεύει απειλές κατά ΗΠΑ, Ν. Κορέας και Ιαπωνίας
- Θεσσαλονίκη: Σκάφος προσέκρουσε σε βράχια στο Θερμαϊκό Κόλπο – Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες
- Κίνα: Αυστηρό μήνυμα στις Φιλιππίνες να αποφύγει τις προκλήσεις στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό: Τουλάχιστον 15 νεκροί, vid
- Έρευνα: Πρωταγωνιστεί η Ελλάδα στην γυναικεία ναυτική απασχόληση
- Τα τέσσερα σημεία “κλειδί” στα μέτρα για τους πολύτεκνους – Το νέο φορολογικό τοπίο
- Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τα 26 χρόνια από την απώλεια του Γ. Κρανιδιώτη
- Γκρέτα Γκάρμπο: Η απόλυτη σταρ, μια θρυλική μορφή που έζησε μέσα στο μυστήριο
- Σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών στην Κολομβία
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ
