Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής αλλά και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Yuval Noah Harari, κάνει συνεχώς αναρτήσει με ΒΙΝΤΕΟ, τα οποία αφορούν το μέλλον των ανθρώπων, ανεξαρτήτως επικαιρότητας!
Μιλώντας για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σε πλήρη μορφή, με ελάχιστους να γνωρίζουν την αλήθεια, είπε:
«Είναι τόσο δελεαστική (η τεχνητή νοημοσύνη) επειδή έχει τεράστιες θετικές δυνατότητες.
Ναι, μπορεί να μας παρέχει πολύ καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ό,τι μπορούμε ακόμη και να φανταστούμε. Μπορεί να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο δισεκατομμυρίων ανθρώπων σ’ όλο τον κόσμο.
Έχει τεράστιες θετικές δυνατότητες. Γι’ αυτό είναι τόσο δελεαστική…
Αν όμως την χρησιμοποιήσουμε εσφαλμένα, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι το τέλος του πολιτισμού μας!!!!
Κι αυτό που μαθαίνουμε από την ιστορία είναι ότι οι άνθρωποι δεν είναι πολύ καλοί στην χρήση νέων τεχνολογιών. Τελικά, μαθαίνουν πως να το κάνουν αλλά υπάρχει μια δύσκολη μεταβατική περίοδος όπου κάνουμε πολλά λάθη… Και το μέγεθος των λαθών που μπορεί να κάνουμε αυτή τη φορά σημαίνει ότι ίσως να μην συνέλθουμε από τα λάθη μας (σ.σ. Η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να κυριαρχήσει πάνω στους ανθρώπους. Ο Χαράρι επισημαίνει το ρίσκο, χωρίς να αποκαλύπτει πως δεν φταίνε οι άνθρωποι που χειρίστηκαν την ΤΝ λάθος, αλλά έτσι θα έχει προγραμματιστεί και όταν αποκτήσει δική της προσωπικότητα, το πάρτι θα ξεκινήσει».
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρεις συλλήψεις για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Ν. Μάκρη
- Γαλλία: Πραγματοποιήθηκε ο 1ος γύρος των δημοτικών εκλογών – Σε ποια επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή
- Βρετανία-ΗΠΑ-Καναδάς: Επικοινωνία Στάρμερ με Τραμπ και Κάρνεϊ για την κατάσταση στο Στενό του Χορμούζ
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων του με κράτη του Κόλπου, δηλώνει ο Ιρανός πρεσβευτής στο Ριάντ
- Απίστευτη ιστορία: Μαθήτρια υιοθετήθηκε από τη δασκάλα της και έγινε η “Μatilda” της πραγματικής ζωής
- Ινδία-Ιράν: Ο Ινδός ΥΠΕΞ χαιρετίζει τις συνομιλίες με το Ιράν για το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ
- Γάζα: Το πέρασμα της Ράφα θα ανοίξει την Τετάρτη «για περιορισμένη μετακίνηση ανθρώπων», λέει το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς από Ίλιον: «Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δ. Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας»
- Σε εκδήλωση του ΥΠΕΝ αύριο ο Κ. Μητσοτάκης
- Όταν η τέχνη του δρόμου «παντρεύεται» με τη φύση (Vid)









