Πρόγραμμα εντατικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων, κυρίως γατών, ξεκινά ο δήμος Θεσσαλονίκης καλώντας, όπως αναφέρεται, όλους τους φιλόζωους εθελοντές δημότες να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια ώστε να καταστεί δυνατή η μείωση του πληθυσμού των άστεγων ζώων και να εξασφαλιστεί η ευζωία τους.
Οι δημότες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλώντας στα τηλέφωνα 2313 318716, 2313 318717, 2313 318719 και 2313 317615 από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ώστε να βοηθήσουν να στειρωθούν, να σημανθούν ηλεκτρονικά και να εμβολιαστούν τα αδέσποτα που φροντίζουν στη γειτονιά τους.
Για επείγοντα περιστατικά τραυματισμένων ζώων οι πολίτες μπορούν να καλούν και μετά τις 5 το απόγευμα στο 2133 317777.
Επίσης, ο δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τη δωρεάν ηλεκτρονική σήμανση, τον εμβολιασμό και τη στείρωση δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (γατών και σκύλων) δημοτών που ανήκουν σε ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άτομα με αναπηρία, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ. και δημότες με φορολογική δήλωση κάτω των 10.000 ευρώ).
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιέζεται ο Μαρκόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
