Ο πρόεδρος του Τατζικιστάν κάλεσε τον πληθυσμό να κάνει προμήθειες σε τρόφιμα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, σε μία πρωτοφανή οδηγία-σοκ!
«Κάθε οικογένεια θα πρέπει να έχει προμήθειες μέχρι δύο χρόνων σε τρόφιμα», δήλωσε ο Εμομάλι Ραχμόν, στη διάρκεια ομιλίας που δημοσιοποιήθηκε χθες, Κυριακή, από την προεδρία με την ευκαιρία μιας παραδοσιακής τατζικικής γιορτής.
«Λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης, η κοινωνικοοικονομική κατάσταση του κόσμου επιδεινώνεται, ο πληθυσμός αυξάνεται, όπως και οι διατροφικές ανάγκες», συνέχισε, καλώντας τους πολίτες να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου «να προστατεύσουν τη διατροφική ασφάλεια της χώρας».
Ο Ραχμόν, που ασκεί την εξουσία χωρίς διακοπή από το τέλος της ΕΣΣΔ, κάλεσε επίσης τους συμπολίτες του να «πρασινίσουν τη χώρα», να «εργαστούν σκληρά» καθώς και να «κάνουν αποτελεσματική χρήση του νερού και της γης».
(Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σερβία: Άνοιξε ο δρόμο για τους ουρανοξύστες του γαμπρού του Τραμπ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι κατηγορούμενοι προστίθενται στη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση που στόχευε επιδοτήσεις
- Ζαχάροβα σε Δυτικούς: «Δεν τολμάτε να μιλήσετε με τους πολίτες σας»
- Συντριβή ελικοπτέρου με νεκρούς και τραυματίες στη Ρωσία – ΒΙΝΤΕΟ
- Παλαιστίνη: Δύο έφηβοι νεκροί από πυρά του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη
- Κομισιόν: Οι εισβολές drones στον εναέριο χώρο της ΕΕ, αποτελούν μέρος του υβριδικού πολέμου κατά της Ευρώπης
- «Δεν θα υποκύψουμε», λέει ο Ιρανός πρόεδρος
- Στρατιώτες του Ουκρανονάτο απειλούν τη χήρα του δεξιού Κερκ που δολοφονήθηκε, vid
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Βετεράνος του Β’Π.Π. λυγίζει για την σαπίλα της Δύσης: «Δεν άξιζε τον κόπο η θυσία μας»
- Σουηδία: Σοκαριστικά στοιχεία για τις συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα









