Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Χαλκιδικής και υπεύθυνος τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Απόστολος Πάνας, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Θανάσης Γλαβίνας, ο διευθυντής του βουλευτικού γραφείου του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, Δημήτρης Σαρηγιάννης και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης του κινήματος Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης, οι οποίοι ζήτησαν διευκρινίσεις αναφορικά με το ρόλο του αρμόδιου συντονιστικού οργάνου του ΥΜΑΘ και τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Όπως υπογράμμισαν τα όποια μέτρα λαμβάνονται, θα πρέπει να τεκμηριώνονται με επιστημονικά εργαλεία και να μην αποτελούν αποσπασματικές αποφάσεις.
Κατόπιν αυτού, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ζήτησαν τη συγκρότηση θεσμικής ολιγομελούς επιστημονικής ομάδας που θα μελετά τα δεδομένα σε τακτική βάση και θα εισηγείται συγκροτημένα στοιχειοθετημένες προτάσεις, με τήρηση διαφανών διαδικασιών.
«Θα συνεχίσουμε τις επαφές μας με φορείς της πόλης και ουσιαστικά δεν θα αφήσουμε την πόλη στο έλεός της. Γιατί η εικόνα που αποκομίζουμε αυτή τη στιγμή, δυστυχώς δεν είναι καλή. Και εκτιμούμε, γιατί είμαστε σε πρωτογενές επίπεδο ότι η εικόνα θα χειροτερέψει», επισήμανε ο κ. Πάνας.
Ο κ. Σαρηγιάννης τόνισε ότι οι προτάσεις του συντονιστικού οργάνου θα πρέπει βασίζονται σε συγκεκριμένα επιστημονικά εργαλεία και να υπάρχει ένα είδος διαφάνειας, τύπου πρακτικών για να γίνεται και αντίστοιχος έλεγχος των κομμάτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Χατζηδάκης: Απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή οι μειώσεις στα καύσιμα
- Η Σελίν Ντιόν προγραμματίζει εμφανίσεις στη Γαλλία
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα – Απέσπασαν άνω του 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων









