Το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο θα έρθει σύντομα, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.
Τόνισε πως η συζήτηση έχει ανοίξει επισήμως από τον πρωθυπουργό προκειμένου να έρθει η ρύθμιση στη Βουλή.
Υπενθύμισε ότι στην προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης είχε ανοίξει η συζήτηση με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.
Σε ότι αφορά την αποχή απάντησε πως είναι πολιτική στάση και μιας από τις επιλογές που δίνει ο κανονισμός.
Για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά απάντησε πως ήταν γνωστή η θέση του στο θέμα του γάμου τω ομόφυλων ζευγαριών.
Τόνισε ότι δεν υπάρχει «μασάζ» των βουλευτών αλλά μια ενημέρωση ενώ υπενθύμισε ότι σε όλα τα νομοσχέδια γίνεται μια εσωτερική συζήτηση.
Για τη στάση του Μάκη Βορίδη απάντησε με τη φράση του πρωθυπουργού ότι κάποιος που συμμετέχει σε ένα συλλογικό όργανο έχει μια αυξημένη ευθύνη.
(parapolitika – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- To χιούμορ του Τσακ Νόρις στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε για τα 86α γενέθλιά του
- Τ. Θεοδωρικάκος: «Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας»
- Νέες επιχειρήσεις των ΗΠΑ στον Ειρηνικό κατά των «ναρκοτρομοκρατών»
- Απίστευτη: 96χρονη Αμερικανίδα με εκατομ. ακολούθους μακιγιάρεται και ντύνεται για τα γενέθλιά της σε viral βίντεο!
- Πώς είναι να ζεις στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά; Οι επίμονοι κάτοικοι του κέντρου απαντούν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- ΗΠΑ-Ισραήλ χτύπησαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – Παγκόσμια ανησυχία για τη ραδιενέργεια
- Περίπου 260.000 θαυμαστές στη Σεούλ για τη μεγάλη επιστροφή των BTS, vid
- Τι ανακοίνωσε διεθνιστικός οικονομικός οίκος για την Ελλάδα
- Ταξί: Τη Δευτέρα ψηφίζεται το ν/σ – Αφαιρείται η “παρακώλυση συγκοινωνιών” από τους λόγους ανάκλησης άδειας ΕΔΧ









