Σε μια αποκαλυπτική δήλωση, ένας μουσουλμάνος «μετανάστης» που κατοικεί στο Παρίσι ισχυρίστηκε πώς εκμεταλλεύεται, αυτός και άλλοι προφανώς, το γαλλικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.
Το άτομο, του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, περιέγραψε λεπτομερώς πώς αυτό και άλλοι «μετανάστες» (παράνομοι) επωφελούνται από διάφορες μορφές κρατικής βοήθειας χωρίς να απασχολούνται.
Περιέγραψε έναν τρόπο ζωής που χρηματοδοτείται από την σκληρή δουλειά των Γάλλων πολιτών:
«Οι Γάλλοι εργάζονται για μένα. Ναί. Όλοι οι Γάλλοι δουλεύουν σκληρά. Παιδιά εργάζεστε σκληρά. ξυπνάς κάθε πρωί στις 6 το πρωί για να πας στην δουλειά, ενώ εγώ κοιμάμαι. Ξυπνώ το μεσημέρι και στο τέλος του μήνα, έχω το RSA μου (καθολικό βασικό εγγυημένο εισόδημα – Αυτό θέλουν να το δώσουν και στους Ευρωπαίους πολίτες που φτοχωποιούνται! Για την ώρα η μερίδα του λέοντος πάεις στους αλλοδαπούς που απλά κάθονται και τους ταΐζουν οι Γάλλοι πολίτες ή οι Έλληνες πολίτες στην Ελλάδα! Μέχρι να φτωχοποιηθούν οι πάντες).
Ισχυρίστηκε πως λαμβάνει οικονομική βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων 600 ευρώ μηνιαίως από την RSA (Revenu de Solidarité Active, μια μορφή καθολικού βασικού εισοδήματος στην Γαλλία) και επιπλέον 300 ευρώ από τοπική ενίσχυση. Αυτό ανέρχεται συνολικά στα 900 € μηνιαίως, από τα οποία μόνο τα 100 € πηγαίνουν για ενοίκιο. «Παίρνω 350 ευρώ από την RSA. Οπότε βασικά πληρώνω 150€ για το ενοίκιο. Και στο τέλος του μήνα κατάφερα να εξοικονομήσω 600 ευρώ», εξήγησε.
Επιπλέον, ο αλλοδαπός διατείνεται ότι η νόμιμη άδεια και τα έξοδα μεταφοράς του χρηματοδοτούνται επίσης από την τοπική ιεραποστολή, η οποία ανέρχεται σε 1.300 ευρώ. Επιπλέον, οι κοινωνικές υπηρεσίες καλύπτουν τις μηνιαίες υπηρεσίες κοινής ωφέλειάς του, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ρεύματος, φυσικού αερίου και νερού.
Ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια αν ισχύουν τα νούμερα, αλλά το σίγουρο είναι πως όλοι αυτοί ξένοι παίρνουν μισθό από τα κράτη και όχι μόνο!!!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Προσεχώς η καμπάνια ενδυνάμωσης νεαρών κοριτσιών για το χάπι βιασμού
- Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα για τις ελληνικές σπουδές ανά τον κόσμο
- Γερμανία: Καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου την Τετάρτη, λόγω απεργίας
- Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς
- Υπό αμφισβήτηση η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή;
- Στη Βρετανία αύριο ο Β. Ζελένσκι









