Την εξέλιξη αυτή προανήγγειλε χθες κατά την σχετική ενημέρωση ο Υπουργός Υγείας:
«Στα πλαίσια αυτής της ομαλοποίησης, πολιτική μας βούληση είναι να βρούμε τον τρόπο να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εμβολιαστικά κανάλια, όπως και στο εμβόλιο της γρίπης, γιατρούς προφανώς, κέντρα υγείας αλλά ει δυνατόν και τα φαρμακεία.
Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος μας είναι να ενημερώνουμε σωστά τον πληθυσμό και να ξοδεύουμε όσο μπορούμε περισσότερο χρόνο και κόπο για να μεγαλώσουμε την εμβολιαστική κάλυψη η οποία φέτος, το λέω και δίνω αμέσως το λόγο στην κυρία Αγαπηδάκη για τα στοιχεία, δεν έχει πάει χειρότερα από πέρσι όπως πολλοί λένε. Έχει πάει καλύτερα από πέρσι αλλά η φιλοδοξία μας είναι να πάει ακόμα καλύτερα. Και είμαστε εδώ για να πάει ακόμα καλύτερα».
Ήδη εκπρόσωποι των φαρμακοποιών φαίνεται να βρίσκονται σε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Υπ. Υγείας.
Μάλιστα αναμένεται να ακολουθηθεί το παράδειγμα και άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπως η Γερμανία και η Γαλλία.
Στο Υπ. Υγείας ελπίζουν πως με αυτόν τον τρόπο το εμβόλιο κατά του covid θα πάει σε κάθε γωνιά της χώρας, για να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού καθώς ελάχιστοι είναι οι πολίτες που πάνε να…τρυπηθούν.
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει νέα καμπάνια για τα εμβόλια, με την κυβέρνηση να είναι αποφασισμένη πως θα χρησιμοποιήσει «κάθε διαθέσιμο μέσο» για να…πείσει και τον τελευταίο δύσπιστο πολίτη.
Αυτά βέβαια μας έλεγαν και κατά την πρώτη περίοδο του ερχομού των εμβολίων. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι υποχρεωτικότητες!
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















