«Σε ισχύ θα τεθεί τις προσεχείς ημέρες ψηφιακή εφαρμογή στο κινητό που θα αφορά το αυτοκίνητο και στην οποία θα περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα όπως τηλέφωνο δίπλωμα, ασφάλεια και ΚΤΕΟ».
Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν έλεγχοι για τα αυτοκίνητα που λειτουργούν ανασφάλιστα και χωρίς να έχουν περάσει ΚΤΕΟ.
Όσον αφορά δε τον ψηφιακό φάκελο ακινήτου, ο αρμόδιος υπουργός αποκάλυψε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συναντήσεις με συμβολαιογράφους για να ομαλοποιηθεί η λειτουργία της πλατφόρμας.
«Οι μεταβιβάσεις θα γίνονται πλέον αυθημερόν».
Και συμπλήρωσε με νόημα:
«Η καινούρια Ελλάδα είναι μία ψηφιακή Ελλάδα, η οποία αλλάζει και αυτό φαίνεται και στην καθημερινότητα τον πολιτών».
(ΦΩΤΟ:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε μυστηριώδεις κόκκινες κουκκίδες και οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα τι είναι (Photo)









