«Έχουμε μια σειρά από νομοσχέδια που αναμένουν, μη κρατικά πανεπιστήμια, η επιστολή ψήφος, το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, η παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού για το άνοιγμα των γηπέδων. Η οικονομική μας πολιτική συνεχίζεται με στόχο την αύξηση των εισοδημάτων», είπε συνοπτικά για τα πρώτα νομοσχέδια.
«Η ΔΙΜΕΑ ελέγχει σε δεύτερο χρόνο το αν πέφτουν οι τιμές στις επιχειρήσεις όπου επιβλήθηκαν πρόστιμα», είπε ερωτηθείς για το αν συμμορφώνονται οι επιχειρήσεις στις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα, σημειώνοντας πως ως τώρα, έχει παρατηρηθεί μείωση των τιμών σε αυτές μέχρι και 25%.
Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια τόνισε ότι, θα ψηφιστεί και διευκρίνισε πως «δεν υπάρχει ‘μπρος – πίσω’. Ο πρωθυπουργός δεν νομοθετεί με βάση τις ευρωεκλογές ή το πολιτικό κόστος», είπε, συμπληρώνοντας πως, «δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν υπήρξε ανακοίνωση χρόνου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε μία σειρά μεταρρυθμίσεων που θα ψηφιστούν σε βάθος τετραετίας. Δεν έχει υπάρξει χρονοδιάγραμμα».
Για το αν θα ερωτηθεί η Εκκλησία σχετικά, τόνισε πως, «δεν νομοθετεί η Εκκλησία, ακούμε τις απόψεις με σεβασμό» και για τον χρόνο ψήφισης του νομοσχεδίου, είπε πως, «το ‘όλα στην ώρα τους’ δεν έχει να κάνει με υπεκφυγές».
«Δεν θυμάμαι πιο συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα από αυτή της Νέας Δημοκρατίας», απάντησε σε σχετικό σχόλιο και κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που έχουν ήδη υπάρξει στην ψήφιση της τροπολογίας για το μεταναστευτικό, είπε ότι, «δεν θα μπορούσα να είμαι σε μία κυβέρνηση και να μην στηρίζω τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της».
Σχετικά με τις παλαιστινιακές σημαίες που κυμάτιζαν κατά την αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Συντάγματος, ο Παύλος Μαρινάκης είπε πως «έχουμε δει δημαρχεία να χρησιμοποιούνται για σκοπούς κομμάτων», δεν απέδωσε ωστόσο, την ευθύνη για τις παλαιστιναικές σημαίες στον Χάρη Δούκα.
«Πρέπει να χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους, το μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα» και είπε πως, «θα κρίνουμε τον δήμαρχο και για τα ζητήματα ασφάλειας, όσο έχει δικαιοδοσία».
(ant1news – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









