Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψαν τον τρίτο υψηλότερο αριθμό παράνομων διελεύσεων στα νότια σύνορα των ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν τον περασμένο Νοέμβριο, αποκάλυψε η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBP) σε πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία.
Τα στοιχεία της CBP αποκάλυψαν ότι υπήρξαν 242.418 παράνομες διελεύσεις στα νότια σύνορα των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, ο τρίτος περισσότερος αριθμός παράνομων διελεύσεων σε έναν μήνα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Τζο Μπάιντεν τον Ιανουάριο του 2021.
Οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία διαπραγματεύονται επί του παρόντος με Δημοκρατικούς της Γερουσίας και αξιωματούχους του Λευκού Οίκου για να συμπεριλάβουν αλλαγές στη συνοριακή πολιτική στο συμπληρωματικό νομοσχέδιο Μπάιντεν για να αποτρέψουν τον τεράστιο αριθμό παράνομων διελεύσεων στα σύνορα.
Ο Λευκός Οίκος φέρεται να είναι πρόθυμος να κάνει τέτοιες παραχωρήσεις με αντάλλαγμα οι Ρεπουμπλικάνοι να στηρίξουν το νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετη βοήθεια για την Ουκρανία.
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στην ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
- Κορυδαλλός: Σοκαριστική επίθεση σε 26χρονη – Οδηγός μηχανής τη γρονθοκόπησε για να της πάρει το πορτοφόλι
Κύρια Θέματα

















