Τα…καλύτερα παιδιά!! Έβγαλαν την Ελλάδα «χώρα της χρονιάς» – Η αντίδραση Μητσοτάκη

Ο Economist ανακήρυξε την Ελλάδα ως «χώρα της χρονιάς» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την θετική εξέλιξη για το ελληνικό κράτος.

Ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα Χ, ανέφερε τα εξής:

«Πριν από μερικά χρόνια, ποιος θα περίμενε ότι η Ελλάδα θα ονομαζόταν από τον @TheEconomist χώρα της χρονιάς; Ωστόσο, αυτό ακριβώς συνέβη. Αναγνώριση των προσπαθειών του ελληνικού λαού, των συνεχιζόμενων μεταρρυθμίσεων και της προόδου της χώρας μας».

Ο Economist σύμφωνα και με ανάρτηση του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλη αναφέρει μεταξύ άλλων για την Ελλάδα:

«Η Ελλάδα δείχνει ότι από το χείλος της κατάρρευσης είναι δυνατόν να εφαρμοστούν σκληρές, λογικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, να ανασυγκροτηθεί το κοινωνικό συμβόλαιο, να επιδειχθεί συγκρατημένος πατριωτισμός – και να κερδίσει και τις εκλογές. Με την μισή υφήλιο να πρόκειται να ψηφίσει, οι απανταχού δημοκράτες θα πρέπει να δώσουν προσοχή».

(Eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί