Ο κ. Ζερβέας, αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στόχος της είναι να νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες και ότι το κόμμα του λέει όχι στην ισλαμοποίηση του ελληνικού έθνους, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «όταν θα έρθουμε οι Σπαρτιάτες στην εξουσία, που θα έρθουν, να είστε σίγουροι, θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες χωρίς να τους ρωτήσουμε».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:
«Δεν ξέρω αγαπητέ τι θα κάνει ο ελληνικός λαός στο μέλλον, ποιον θα φέρει πρωθυπουργό στο μέλλον και ποιον θα ψηφίσει. Ο ελληνικός λαός είναι το μεγάλο αφεντικό, όποιον θέλει ψηφίζει.
Οφείλω όμως να σας πω πάρα πολύ σοβαρά, επειδή με προκαλέσατε, ξέρω τι έγινε στη παρούσα βουλή. Στην παρούσα βουλή, βγήκε ένα κόμμα, οι ‘Σπαρτιάτες’ παραβιάζοντας τον νόμο, διότι ο νόμος έλεγε ότι δεν μπορεί να υπάρχει εικαζόμενη ηγεσία καταδικασθέντα για συγκεκριμένα εγκλήματα.
Και αναφέρομαι στην περίπτωση σας, στον κ. Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ. Στίγκας, σε συνεδρίαση της βουλής, στην Ολομέλεια, ανέφερε ότι το κόμμα του – όταν είχατε τσακωθεί – έχει πέσει θύμα μιας οργανωμένης μαφίας που την κυβερνά από τις φυλακές της Δομοκού.
Αρα ο κ. Στίγκας με την κατάθεσή του στο Κοινοβούλιο έχει αποκαλύψει στην Ολομέλεια ότι ο κ. Κασιδιάρης είναι ο πραγματικός ηγέτης του κόμματός σας. Αυτό όμως καθιστά εσάς ενόχους εξαπατήσεως του εκλογικού σώματος, διότι ανακηρυχθήκατε υποψήφιος βουλευτής παράνομα.
Φαντάζομαι αυτά θα τα δει η ελληνική δικαιοσύνη και θα κάνει το χρέος της».
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
Κύρια Θέματα

















