Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε οργανωμένη επιχείρηση συνελήφθησαν πέντε άτομα και κατασχέθηκαν περισσότερα από 3.400 πακέτα τσιγάρα.
Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 14-12-2023 εντοπίσθηκε 17χρονος να βγαίνει από πολυκατοικία στην περιοχή της Σταυρούπολης και σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι σε σακίδιο πλάτης και μία πλαστική τσάντα μετέφερε συνολικά 510 πακέτα αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.
Χθες το πρωί, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα της εν λόγω πολυκατοικίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερα ακόμα μέλη της οργάνωσης, ενώ βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 2.937 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, το συγκεκριμένο διαμέρισμα το χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, για να φυλάσσουν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, τα οποία στη συνέχεια διένειμαν σε άλλους ομοεθνείς τους προκειμένου να τα πουλήσουν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο τους»
- Eurovision 2026: Με Μπέτυ Μαγγίρα και Κλαυδία θα αποκαλυφθούν οι 28 φιναλίστ – Δείτε πότε
- Τα λόγια του Τραμπ για την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν – Η ατάκα για τους Τόμαχοκ, vid
- Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΝ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
- Ουκρανικό ζήτημα: Υπάρχουν ακόμη μερικά «πολύ ακανθώδη ζητήματα», σύμφωνα με τον Τραμπ
- Λεπτομέρειες για την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν έδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
- ΕΛΑΣ: Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη – Εντόπισαν πλήθος παραβάσεων
- «Αναλάβετε τις ευθύνες σας»! Ποιούς αφορά το μήνυμα του Γκουτέρες;
- Τραγωδία στην Κρύα Βρύση Μετεώρων: Δυο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους
- Ελληνικός Τουρισμός: Οι 5 βασικές τάσεις και προκλήσεις της επόμενης μέρας









