Ο θάνατος του αμερικανοκαναδού ηθοποιού Μάθιου Πέρι, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» («Friends») οφείλεται σε «οξείες επιπτώσεις» της λήψης κεταμίνης, ανακοινώθηκε χθες Παρασκευή από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.
Υπήρξαν βέβαια και άλλοι παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του 54χρονου ηθοποιού: η στεφανιαία νόσος από την οποία έπασχε, η «επίδραση της βουπρενορφίνης» – ουσίας που χρησιμοποιείται για την θεραπεία του εθισμού σε οπιοειδή – και ο πνιγμός. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου.
Μακριά από τις κάμερες, ο Μάθιου Πέρι έδινε μάχη επί χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ, ενώ χρειάστηκε επανειλημμένως να εισαχθεί σε κλινικές αποτοξίνωσης.
(απεμπε – φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ύψους 115 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη νέων αμυντικών τεχνολογιών αιχμής σε χρόνο ρεκόρ, παρουσίασε η Ε.Ε.
- Ποιο νησί του Αιγαίου βρίσκεται μεταξύ των πιο υποσχόμενων τουριστικών προορισμών της Ευρώπης για τους Γερμανούς
- Αμερικανός παράτησε την δικηγορία στα 41 και έγινε συνταξιούχος στην Πορτογαλία…Πόσα εξοικονόμησε
- Χωρίς την Ρωσία δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί – Τι σχολιάζεται σε σχέση με τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου
- Τουρκικό πλοίο δέχθηκε επίθεση από drones κοντά στα στενά του Βοσπόρου
- Η πρόεδρος του Μεξικού επαναβεβαιώνει ότι η χώρα της θα τηρήσει συμφωνία με την Κούβα για την αποστολή γιατρών
- Αναπάντεχα ευρήματα έρευνας για τη μαγειρική στο σπίτι – Ποια επίδραση φάνηκε να έχει στους ηλικιωμένους
- Στον ΟΗΕ, το δουλεμπόριο Αφρικανών ανακηρύσσεται «το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»
- Η Αυστραλία απαγορεύει την είσοδο επισκεπτών από το Ιράν στο έδαφός της, με κάποιες εξαιρέσεις
- Έπος: Γυναίκα στις ΗΠΑ προσπαθεί να πείσει τον δικαστή σε κλήση zoom ότι δεν οδηγεί! vid









