Οι κάτοικοι της Αϊόβα είδαν με έκπληξη τον Κυβερνήτη να επιτρέπει την τοποθέτηση μιας σατανικής χριστουγεννιάτικης επίδειξης με ένα κρανίο του Βάαλ και μία κόκκινη πεντάλφα σαν αίμα να τοποθετηθεί μέσα στο Πολιτειακό Καπιτώλιο! Στήθηκε και ένα ξόανο!
Ο Κυβερνήτης Κιμ Ρέινολντς δέχτηκε πιέσεις να αφαιρέσει όλα αυτά, που τοποθετήθηκα εκεί από τον Σατανικό Ναό, με τον εκπρόσωπο της Πολιτείας της Αϊόβα Μπραντ Σέρμαν να ηγείται της κίνησης, χαρακτηρίζοντάς το θέαμα “κακό” και “αηδιαστικό”.
«Καλώ τον κυβερνήτη μας να αφαιρέσει αμέσως αυτή τη βλάσφημη παρουσίαση με το σκεπτικό ότι είναι αντισυνταγματική και προσβάλλει τον Θεό από τον οποίο εξαρτάται η πολιτεία της Αϊόβα για ευλογίες», έγραψε ο Σέρμαν σε δήλωσή του, προσθέτοντας «Το Σύνταγμα της Πολιτείας μας που απαγορεύει τις σατανικές επιδείξεις στο κτίριο του Καπιτωλίου μας και σε όλη την κρατική περιουσία».
«Αν θέλουμε τις ευλογίες του Θεού στο κράτος μας, πρέπει να αποδείξουμε με τους νόμους και τις πράξεις μας ότι εξαρτιόμαστε πραγματικά από Αυτόν και ότι είμαστε αντίθετοι στον Σατανά», πρόσθεσε ο Σέρμαν.
Nothing much to see here, just a Satanic Baphomet horned goat skull in a cape and a blood red pentagram on display in the Iowa State Capitol. Pretty much par for the course in government buildings at Christmas now, right? pic.twitter.com/JovVZTtswW
— m o d e r n i t y (@ModernityNews) December 12, 2023
Τελικά η έκθεση του Σατανικού Ναού μέσα στο Καπιτώλιο της Πολιτείας της Αϊόβα καταστράφηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Πολιτείας της Αϊόβα είπε στο Fox News Digital ότι ο Μάικλ Κάσιντι, 35 ετών, συνελήφθη αφού φέρεται να διέλυσε τα εκθέματα του Σατανικού Ναού της Αϊόβα και να αποκεφάλισε (ΕΔΩ) το ξόανο του Βάαλ.
WATCH: Here’s the aftermath of the Satanic Display Inside Iowa’s Capitol after a Christian Veteran Beheaded It pic.twitter.com/Qgd9qTnMUh
— The Triune Times (@TriuneTimes) December 14, 2023
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβέρνηση: Δίνεται η δυνατότητα και με επιστολική ψήφο οι ομογενείς να ψηφίζουν και στις εθνικές εκλογές
- Γ. Αυτιάς προς Κομισιόν: Άμεση ευρωπαϊκή παρέμβαση για χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων και φραγμάτων
- Τουρκία: Συνελήφθησαν 6 Ευρωπαίοι που λένε πως ήρθαν στη χώρα για να ερευνήσουν τις συνθήκες κράτησης των πολιτικών κρατουμένων
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για βιασμό ανήλικης μέσα σε περίπτερο
- Το Κίεβο λέει πως απέτρεψε σχέδια δολοφονίας υψηλόβαθμων αξιωματούχων κατ’ εντολή της Ρωσίας
- Συγκινεί η ιστορία ενός μικρού μακάκου – Εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του, αλλά βρήκε αλλού παρηγοριά! (Vid)
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις μετά την επίθεση σε 19χρονο – Μεταξύ των συλληφθέντων και ένας ανήλικος
- Αυξήθηκε κατά 0,9% η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Δεκέμβριο πέρυσι, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
- Ιδού η διαφορά της Δεξιάς και των διεθνιστών – Τα πάντα φανερά και μπροστά στα μάτια μας
- Σφοδρή χιονόπτωση σαρώνει την Αυστρία: 3.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, προβλήματα στο αεροδρόμιο της Βιέννης, vid
Κύρια Θέματα









