Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν κλήσης στο τηλεφωνικό Κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης για περιστατικό ληστείας με την απειλή μαχαιριού σε βάρος 19χρονου σε δρόμο της Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο 20χρονος.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 20χρονος, με γροθιές και κλωτσιές αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη του, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Ν. Σμύρνης, όπου ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών της ληστείας.
Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2023, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε ομάδα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών στις περιοχές της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης.
Ειδικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι, κινούμενοι με μοτοσυκλέτες τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα, με την απειλή μαχαιριού αφαιρούσαν από νεαρά άτομα χρηματικά ποσά και προσωπικά τους αντικείμενα.
Όπως σημειώνεται από την αστυνομία, από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 9 περιπτώσεις ληστειών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid
- Η Πολωνία παρασύρεται όπως και η Ουκρανία – Επικίνδυνες εξελίξεις με επίκεντρο την Βαλτική
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Χιονοστιβάδες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους
- Κ. Τσιάρας: «Η στήριξη της κυβέρνησης στους αγρότες είναι σταθερή, συγκεκριμένη και έχει σαφή κατεύθυνση»
- «Θερμαίνεται» πάλι η Μέση Ανατολή – Τι σχεδιάζουν οι αυτονομιστές στην Υεμένη









