Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Στην κατοχή τριών εξ αυτών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 640 ευρώ, ενώ από το σημείο κατασχέθηκαν επίσης τράπουλες και μάρκες.
Επιπλέον, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας, 36 ετών, καθώς διαπιστώθηκε ότι χειριζόταν μία ηλεκτρονική συσκευή (τάμπλετ), από την οποία λάμβανε εικόνα μέσω δύο καμερών που ήταν τοποθετημένες εξωτερικά της αποθήκης και κατέγραφαν δημόσιο χώρο, προκειμένου να ελέγχονται τα άτομα πριν από την είσοδό τους.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ η ηλεκτρονική συσκευή και οι κάμερες κατασχέθηκαν.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στρατιωτικοί του Ζελένσκι πιάστηκαν στα χέρια με Ουκρανούς πολίτες, vid
- Δ. Παπαστεργίου: Κοινή ευθύνη κράτους και επιχειρηματικότητας για αξιοποίηση κεφαλαίου – ταλέντου – δεδομένων
- Η στιγμή που ο Μακρόν… νευρίασε με τα μικρόφωνα, vid
- ΟΑΣΘ: Ψηφιακό σύστημα καταμέτρησης επιβατών στα λεωφορεία από το νέο έτος
- Κρεμλίνο: Προετοιμαζόμαστε για επαφές με τις ΗΠΑ για την Ουκρανία
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο λογιστής
- Ντύθηκαν στα λευκά περιοχές της Σαουδικής Αραβίας! ΒΙΝΤΕΟ
- Δύο 13χρονες επιτέθηκαν σε 12χρονη σε γυμνάσιο στην Αγία Παρασκευή
- Βρήκαν τρόπο οι διεθνιστές να ρίξουν τον δεξιό Όρμπαν – Θα δοθεί μεγάλη μάχη το 2026
- Μυστήριο με νεαρό που έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από 10 χρόνια – Η φωτογραφία με τον “άνθρωπο – σκιά”









