Η ηλικιωμένη γυναίκα, που έπεσε θύμα της καλοστημένης απάτης στη Βούλα, δέχτηκε τηλεφώνημα από μία άγνωστη γυναίκα η οποία την ενημέρωνε πως είναι αξιωματικός της αστυνομίας και της είπε ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο.
Η γυναίκα, που προσποιούνταν την αστυνομικό, ισχυρίστηκε πως η κόρη της ηλικιωμένης χτύπησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε ένα ανήλικο παιδί και για να μην μπει στη φυλακή έπρεπε να της δώσει άμεσα 100.000 ευρώ.
Η 76χρονη τότε έβαλε 100.000 ευρώ σε μια τσάντα και την άφησε στον κάδο σκουπιδιών απέναντι από το σπίτι της, όπως της είχε πει να κάνει η δράστις.
Ωστόσο, η δράστις δεν σταμάτησε εκεί αλλά πήρε την ηλικιωμένη ξανά τηλέφωνο ζητώντας της άλλα 30.000 ευρώ, τα οποία, όπως αναφέρεται, το θύμα άφησε σε τσάντα μέσα εκκλησία.
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άσκηση ετοιμότητας αύριο σε σταθμούς της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) στο υπόγειο τμήμα
- Έκκληση του Σ. Φάμελλου στα κόμματα να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας
- Βουλή: Η κοινονοβουλευτική “αντιμαχία” Χατζηδάκη – Ανδρουλάκη
- Και πάλι πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στον δήμο Ωρωπού
- Πάνω από 30 πτώσεις δέντρων στον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
- Με απινιδωτές εξοπλίζεται το Μετρό της Αθήνας
- Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος 49χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία 64χρονου
- ΕΛΑΣ: 4 νεκροί και 507 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Μάρτιο στην Αττική
- Το Ιράν έπληξε βάση στην Ιορδανία – ΒΙΝΤΕΟ
- Βουλή: Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο ν/σ για δημόσιο κατέθεσε ο Κ. Χατζηδάκης









