Το 2020, εννέα (!) αλλοδαποί άνδρες βίασαν πολλές φορές μια ανυπεράσπιστη και ζαλισμένη λόγω αλκοόλ 15χρονη σε πάρκο της πόλης του Αμβούργου. Επιπλέον, κινηματογράφησαν όσα συνέβαιναν και την λήστεψαν. Οι ποινές από το περιφερειακό δικαστήριο του Αμβούργου μοιάζουν με φάρσα.
Το τμήμα νεολαίας του περιφερειακού δικαστηρίου του Αμβούργου αποφάσισε την Τρίτη ότι οκτώ στους εννέα καταδικασμένους ομαδικούς βιαστές μπορούν να παραμείνουν ελεύθεροι. Αυτό ανέφερε η Junge Freiheit .
Οι δράστες βίασαν επανειλημμένα, κακομεταχειρίστηκαν και λήστεψαν την μαθήτρια σε πάρκο της πόλης του Αμβούργου και έκαναν βίντεο με το έγκλημα. Στους κατηγορουμένους, ηλικίας από 19 έως 23 ετών, επιβλήθηκαν ποινές με αναστολή από ένα έως δύο χρόνια. Μόνο ένας 19χρονος Ιρανός θα βρίσκεται υπό κράτηση ανηλίκων για δύο χρόνια και εννέα μήνες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, οκτώ από τους εννέα καταδικασθέντες έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο. Προέρχονται, μεταξύ άλλων, από την Πολωνία, την Αίγυπτο, την Λιβύη, το Κουβέιτ, το Ιράν, την Αρμενία και το Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την BILD, κανείς από τους κατηγορούμενους δεν έδειξε μεταμέλεια κατά τη διάρκεια της δίκης. Ο ένας λέγεται ότι παραλίγο να αποκοιμηθεί κατά την διάρκεια της ετυμηγορίας.
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με τον αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- «Οικία Κοκοβίκου»: Οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στην αυλή του «Αντωνάκη και της Ελένης» – Δείτε εικόνες
- Παρούσα η Ρωσία στην Μέση Ανατολή – Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
- Η νέα παγκόσμια τάση! «Πυρετώδεις» διεργασίες στο παρασκήνιο
- Βίντεο με τη φρεγάτα «Κίμων να μπαίνει σε ελληνικά νερά – «Το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέει»
- Το Ιράν παρουσιάζεται έτοιμο να απαντήσει “με αποφασιστικότητα” στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ
- Θ. Παπαϊωάννου: 16.739 οι συνολικές θέσεις που θα προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ για το 2026
- Διεθνής Οργανισμός Εργασίας: Η ανεργία αναμένεται να παραμείνει σταθερή το 2026
- Και η Βρετανία απομακρύνει μέρος του προσωπικού της από την αεροπορική βάση του Κατάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Το πρώτο ξενοδοχείο στη Σελήνη ξεκίνησε να δέχεται κρατήσεις – Το αστρονομικό ποσό της προκαταβολής









