Εργαζόμενοι της ΔΕΗ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ, στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Συγκεκριμένα οι αποφάσεις του Δ.Σ. προβλέπουν:
-Την απόσχιση δύο κλάδων λιγνιτικής παραγωγής της ΔΕΗ που περιλαμβάνουν και το ανθρώπινο δυναμικό και τη σύσταση αντίστοιχα δύο εταιριών με την επωνυμία «ΜΕΛΙΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΙΓΝΙΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (13.200.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 4,00 Euro εκάστης) και «ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΙΓΝΙΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (24.782.500 μετοχές αξίας 4,00 Euro εκάστης).
-Την έγκριση των λογιστικών καταστάσεων, των εκθέσεων διαπίστωσης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων των Κλάδων Μεγαλόπολης και Μελίτης, το σχέδιο απόσχισης, τα καταστατικά των δύο νέων εταιριών, την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου προς την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ που θα συγκληθεί προκειμένου να εγκρίνει τις παραπάνω ενέργειες.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ενέκρινε το κείμενο και τους όρους της νέας τριετούς Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2018-2021 και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Επιχείρησης για την υπογραφή της με τους εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δεν υπάρχουν οι Κινέζοι! Έφτιαξαν έναν χιονάνθρωπο-γίγας, vid
- «Ναι» από Ευρωβουλή σε σχέδιο που διευκολύνει τις εκτρώσεις
- Κάλεσμα Μητσοτάκη σε βουλευτές της ΝΔ να τον επισκεφθούν στο Μαξίμου εν μέσω αγροτικών μπλόκων
- Βρετανία: Εκβιάζουν πασίγνωστο Ρώσο ολιγάρχη για να του πάρουν 3,3 δις δολάρια – ΒΙΝΤΕΟ
- Στη Γαλλία αύριο ο Ν. Δένδιας, για την τελετή ύψωσης της ελληνικής σημαίας στη φρεγάτα Belharra «Κίμων»
- Ρώσος ΥΠΑΜ: Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για πόλεμο μέχρι το 2030 – 1,5 εκατ. στρατιώτες οι ουκρανικές απώλειες, vid
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι
- Μελόνι για κλοπή ρωσικών κεφαλαίων: «Δεν στηρίζουμε καμία σχετική απόφαση»
- Μητσοτάκης: Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε εκτόνωση της κατάστασης με τους αγρότες
- Πούτιν: «Ψέματα και υστερίες ότι θα επιτεθούμε στην Ευρώπη» – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Oreshnik, vid









