Οι υπουργοί Εξωτερικών της Παλαιστίνης, της Ιορδανίας, της Αιγύπτου, της Σαουδικής Αραβίας και της Ινδονησίας συναντήθηκαν στο Πεκίνο για την «Ειδική Κοινή Αραβο-Ισλαμική Σύνοδο Κορυφής».
Στόχος της ειδικής συνόδου κορυφής είναι να βρεθεί μια διέξοδος από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, στην οποία η Κίνα κατέχει πλέον την θέση του πιο σημαντικού μεσολαβητή, παραγκωνίζοντας τις ΗΠΑ!
Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Κίνα υποστηρίζει τις «αραβικές και ισλαμικές χώρες να καταβάλουν ενεργές διπλωματικές προσπάθειες και να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο».
Επεσήμανε ότι η Κίνα «σοκαρίστηκε και λυπήθηκε» από τις εικόνες από τα σχολεία του ΟΗΕ στον προσφυγικό καταυλισμό Jabaliya και καταδίκασε την «βία και τις επιθέσεις σε πολίτες και παιδιά».
Είναι προφανές ποιές χώρες οδηγούν τον πλανήτη στην λεγόμενη «παγκόσμια ειρήνη»!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες
- Χρ. Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας
- Φάμελλος σε Πιερρακάκη: «Συγχαρητήρια για την εκλογή στο Eurogroup αλλά θα κριθείτε από τις πολιτικές σας»
- Ημαθία: Καταβολή ενισχύσεων de minimis 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι με το ανατριχιαστικό εύρημα: Ανακάλυψαν αγχόνη του 16ου αιώνα και ομαδικούς τάφους
- Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση









