Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε εκτενώς στο σύνολο των έργων που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις πολιτικές πρωτοβουλίες, που έχουν αναληφθεί προκειμένου να βελτιωθεί, όπως αναφέρεται, η καθημερινότητα των πολιτών.
Ειδικότερα, αναφορικά με το Μετρό Θεσσαλονίκης, ο κ. Σταϊκούρας επανέλαβε ότι το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, εντός του δευτέρου εξαμήνου 2024, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.
Σχετικά με το Flyover, επεσήμανε ότι επιδίωξη της Κυβέρνησης, της Αυτοδιοίκησης και των φορέων, είναι να ελαχιστοποιηθεί η όχληση στη ζωή της πόλης, επισημαίνοντας παράλληλα το πλέγμα των δράσεων που έχουν αποφασιστεί.
Όσον αφορά τον ΟΑΣΘ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι την τελευταία περίοδο, έχουν αναλάβει υπηρεσία 20 επιπλέον οδηγοί, δρομολογείται προκήρυξη για πρόσληψη 150 νέων οδηγών στον Οργανισμό, νέα δρομολόγια έχουν ήδη τεθεί ή θα τεθούν μέχρι αρχές Δεκεμβρίου σε λειτουργία, ενώ μέχρι τα τέλη Απριλίου 2024 στους δρόμους της πόλης θα βρίσκονται 110 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία.
«Η Θεσσαλονίκη βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών και επισκεπτών της, μεταμορφώνεται, εξελίσσεται, αναπτύσσεται, προοδεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πεσκόφ για Ουκρανία: «Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται de facto σε αυτόν τον πόλεμο»
- Ρωμανός: «Το πότισμα αυτών των λεφτόδεντρων, το πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά ως κοινωνία»
- Χαλκιδική: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι η πεντάχρονη κόρη της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία
- Άκης Σκέρτσος: Τι είπε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων-πρώην εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ»
- «Μπουρλότο» και στα Βαλκάνια; Σύμφωνα με τους Ρώσους, ετοιμάζεται «Σερβική Μαϊντάν»
- Βέροια: 5ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αιγών – «Η λύρα στους δρόμους του Μ. Αλέξανδρου»
- Το συγκρότημα κατοικιών του Ντέιβιντ Λιντς πωλείται στην τιμή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων
- Οι συνομιλίες του Τάιλερ Ρόμπινσον μετά την φρικτή δολοφονία του Τσάρλι Κερκ
- Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θύματα των κυβερνοεπιθέσεων – Στα 1.000 ευρώ το κόστος ανά επίθεση
Κύρια Θέματα

















