Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων προέβησαν σε τυχαίο έλεγχο του 38χρονου οδηγού αυτοκινήτου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 6.350 ευρώ και απεχώρησε καθώς δεν βρέθηκε κάτι αξιόποινο.
Οι αστυνομικοί, όμως στην συνέχεια ακολούθησαν από απόσταση τον 38χρονο και πρόσεξαν ύποπτη συνάντηση του με άλλο αυτοκίνητο και επιβίβαση των επιβαινόντων από το ένα όχημα στο άλλο.
Αφού επιτήρησαν τις μετέπειτα κινήσεις τους, αποφάσισαν να τους ελέγξουν όταν στάθμευσαν σε χώρο στάθμευσης.
Από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου των δύο άλλων κατηγορουμένων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 209 γραμμάρια κοκαΐνης.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν συνολικά 7.215 ευρώ, μεταξύ των οποίων το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του ο 38χρονος που ελέγχθηκε προηγουμένως, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας
- Συνελήφθησαν στην Τσεχία 2 Πολωνοί για εμπρησμό σε εργοστάσιο κατασκευής drones για την Ουκρανία
- Τραγικός απολογισμός: Πάνω από 1.300 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο









