Υπέρ της αρχής του τάχθηκαν η ΝΔ και οι «Σπαρτιάτες», ενώ καταψήφισαν, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και η Νίκη. Η Ελληνική Λύση, όπως και η Πλεύση Ελευθερίας τοποθετήθηκαν με το «παρών».
Η κυβερνητική πλειοψηφία έκανε λόγο για ένα μεταρρυθμιστικό βήμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διεθνείς ανάγκες και προκλήσεις, προωθεί τον ελληνικό τουρισμό, αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής και ενισχύει, τόσο τις τουριστικές επιχειρήσεις, όσο και τις τοπικές κοινωνίες.
Από την πλευρά της, η Αντιπολίτευση, αμφισβήτησε τους αναπτυξιακούς στόχους του νομοσχεδίου χαρακτηρίζοντάς το πρόχειρο, αποσπασματικό και αναποτελεσματικό και κατηγόρησε την κυβέρνηση για απουσία ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου για την στήριξη και ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.
«Πρόκειται για ένα πρώτο αλλά απαραίτητο νομοθετικό βήμα στην κατεύθυνση της χάραξης μίας νέας πολιτικής για τον ελληνικό τουρισμό. Μιας πολιτικής που απαντά στις σύγχρονες και σύνθετες προκλήσεις», επανέλαβαν και σήμερα, τόσο η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και η υφυπουργός, Έλενα Ράπτη.
Όπως είπε η κ. Κεφαλογιάννη, «στο παρόν νομοσχέδιο γίνονται τροποποιήσεις ή διορθωτικές κινήσεις για πρωτοβουλίες που δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα», και πρόσθεσε ότι «στο επόμενο διάστημα θα προωθηθούν συγκεκριμένες παρεμβάσεις και εξειδίκευση του υφιστάμενου πλαισίου».
(απεμπε-φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















