Η σχεδιαζόμενη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας είναι μια κόκκινη γραμμή για την Τεχεράνη που συνδέεται με το «άνοιγμα νέων μετώπων». Αυτό είπε ο πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής του Ιράν για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική, Εμπραχίμ Αζίζι, στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti!
«Το Ισραήλ πρέπει να καταλάβει ότι η εισβολή στην Γάζα είναι μια κόκκινη γραμμή και ότι η Παλαιστίνη περιμένει από το Ισραήλ να κάνει αυτό το σοβαρό λάθος. Εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει ένα τέτοιο βήμα και δεν σταματήσει τις επιθέσεις με ρουκέτες στη Λωρίδα της Γάζας, θα πρέπει να περιμένει ότι θα σχηματιστούν νέα μέτωπα μάχης εναντίον του, όχι μόνο ένα όπως τώρα».
Το μέτωπο της Παλαιστινιακής αντίστασης «πρακτικά δεν έχει σύνορα», συνέχισε ο Αζίζι, και όπου το Ισραήλ το συναντήσει, «σίγουρα θα δεχτεί επίθεση από αυτό». Ο Αζίζι πρόσθεσε ότι οι μάχες σε πολλαπλά μέτωπα «θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανατροπή της ισραηλινού κράτους».
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βανδαλισμός στον δημοτικό κήπο Ρεθύμνου: Έκοψαν bamboo και τα πήραν μαζί τους
- Κατοικίες: Αυτό που συνέβη για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη προκαλεί μεγάλη ανησυχία
- Πέθανε ο Αϊζάια Γουίτλοκ ο νεότερος γνωστός από τη σειρά The Wire
- Στα χέρια της αστυνομίας 45χρονη αλλοδαπή – Το “έπαιζε” οικιακή βοηθός και ξάφριζε υπερήλικες και ΑμΕΑ
- Σ. Φάμελλος από Πειραιά: «Το δήθεν επιτελικό κράτος αρίστευσε στα ρουσφέτια, στους Χασάπηδες και στους Φραπέδες»
- Συναγερμός στις αρχές: Εκτροχιασμός τρένου με χημικά στο Κεντάκι – Δείτε εικόνες και βίντεο
- «Πέταξα!»: Γυναίκα από τη Νέα Υόρκη παρασύρθηκε από τους ανέμους σε viral βίντεο
- Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Δείτε σε ποιό σημείο
- Τι δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στον Καναδά για την υποστήριξη της χώρας στον Ζελένσκι
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για τροχαίο με τρεις τραυματίες – Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ









