Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισε τους άγνωστους δράστες την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο είναι εγκατεστημένο στον περιβάλλοντα χώρο σούπερ – μάρκετ.
Αμέσως μετά οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Στην συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.
Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα των δραστών ήταν κλεμμένο.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας σε για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, συλλέγονται στοιχεία, τόσο από τον χώρο που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ, όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι συμβαίνει στην Ρωσία με το ΑΕΠ και τι στην Δύση παρά τις κυρώσεις;
- Τι είπε ο Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ για τις «θεωρίες περί ‘ήρεμων νερών’ και ‘κατευνασμού της κινητικότητας’»
- Ιρανός πρόεδρος: Δεν σχεδιάζουμε να αποκτήσουμε πυρηνική βόμβα
- Συνέλαβαν έναν άνδρα για την κυβερνοεπίθεση στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
- Ζελένσκι από ΟΗΕ: «Έχουμε χάσει ήδη τη Γεωργία, δεν γίνεται να χάσουμε και στη Μολδαβία»
- Ράμα σε παραλήρημα: Στην αρχή ήταν οι Αλβανοί, μετά έγιναν οι άνθρωποι και μετά οι Έλληνες, video
- Πυροβολισμοί σε υπηρεσία μετανάστευσης στο Τέξας, video
- Επίθεση του Ουκρανονάτο σε ρωσικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας – Εκκενώνονται παραλίες, video
- ΣΥΡΙΖΑ: «Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι απέναντι στον τραμπισμό»
- Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ρώσους και Ιρανούς για την κατασκευή πυρηνικών σταθμών
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΠΑΝΙ

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
