Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε φούρνο, που βρίσκεται επί της οδούς Κυβέλης, και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον 51χρονο ιδιοκτήτη και έναν 57χρονο υπάλληλο.
Οι άγνωστοι, αφού έδεσαν με δεματικά καλωδίων τα χέρια και τα πόδια των δύο ανδρών, έκαναν άνω κάτω το κατάστημα ψάχνοντας για χρήματα.
Στην συνέχεια οι άγνωστοι πήραν από τον 51χρονο τα κλειδιά του και ανέβηκαν στο σπίτι του, που βρίσκεται πάνω από το φούρνο, όπου αφού ερεύνησαν και εκεί τον χώρο ύστερα αποχώρησαν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αφαίρεσαν κάτι.
Λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος του φούρνου κατάφεραν να ελευθερωθούν και ειδοποίησαν την αστυνομία.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δεχθεί εμπλουτισμένο ουράνιο από το Ιράν
- Ο Πούτιν «δείχνει» ποιό επάγγελμα δεν πρέπει να αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη, vid
- Κιβωτός του Κόσμου: Ένοχος και στο Εφετείο ο π. Αντώνιος – Φυλάκιση 9,5 ετών μετατρέψιμη σε χρηματικό ποσό
- Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε γυναίκα και δύο παιδιά
- Συνάντηση Μητσοτάκη Ινδού πρωθυπουργού: Η Ελλάδα επιθυμεί να συμμετάσχει στον οικονομικό διάδρομο IMEC
- Παπασταύρου μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την Ελλάδα: «Γινόμαστε στρατηγικός εταίρος και για την Αμερική»
- Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
- Μητσοτάκης: «Σύντομα οι ανακοινώσεις για τις απαγορεύσεις στα social media» – Τι είπε για ΤΝ
- Υπόθεση Έπσταϊν: Οι πρώτες δηλώσεις του βασιλιά Καρόλου μετά τη σύλληψη του αδερφού του, Άντριου
- Δωρεάν CRM για λογιστές και φοροτεχνικούς, μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών









