Σύμφωνα με τον ίδιο, η κακοκαιρία θα επηρεάσει τις περιοχές από το ύψος της Χαλκιδικής και πιο νότια.
«Έχουμε αυτή τη στιγμή καταιγίδες προς την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, κινείται σιγά σιγά το σύστημα πιο νότια και οργανώνεται και το βαρομετρικό χαμηλό με τις ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα στο Ιόνιο. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα αφορά στην ουσία τα 2/3 της χώρας.
Οι περιοχές που δεν θα επηρεαστούν τόσο πολύ θα είναι αυτές από το ύψος της Θεσσαλίας και πιο βόρια. Εκεί σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα – βράδυ θα μιλάμε για το δεύτερο ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα αφορά τη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα.
«Ανησυχία υπάρχει για τη Θεσσαλία. Προσοχή και στη Λαμία».
«Θα δούμε και στην Αττική, ιδιαίτερα Τετάρτη και Πέμπτη βροχές και καταιγίδες. Ενδέχεται τα φαινόμενα τοπικά να είναι και ισχυρά και από την Πέμπτη και στη συνέχεια θα πάμε σε έναν πιο ομαλό καιρό, θα πέσει βέβαια η θερμοκρασία αλλά θα πάμε σε έναν άστατο καιρό με πιο ήπιες και πιο σταθερές βροχοπτώσεις».
eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γεωργιάδης για δολοφονία Κερκ: «Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο»
- Σαν σήμερα 22 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Χωρίς ταξί θα μείνει μέχρι τις 6 το απόγευμα η Αττική
- Μασκ για Κερκ: «Έδειχνε στον κόσμο το φως και σκοτώθηκε από το σκοτάδι», video
- Ο Τραμπ απέδωσε φόρο τιμής στον Κερκ: «Μιλούσε για την ελευθερία και την δικαιοσύνη»
- Αμερικανίδα συγκρίνει τον Παρθενώνα του Nashville με της Αθήνας και προκαλεί χαμό, vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Σεπτεμβρίου
- Ο Ρώσος που παίζει βιολί σε κυλιόμενες σκάλες γεμάτες κόσμο και έχει εκατομμύρια προβολές! vid
- Στη Σύνοδο του ΟΗΕ ο Κ. Μητσοτάκης – Οι συναντήσεις για την τεχνητή νοημοσύνη και ο Ερντογάν
- Φόβοι πως το Ουκρανονάτο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα με τον Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ
