Τα λόγια του Gustavo Petro, του προέδρου της Κολομβίας, από τη Νέα Υόρκη, ενώπιον των 193 εθνών του ΟΗΕ δείχνει πως όλα (σχεδόν) τα κράτη πάνω στον πλανήτη μπορούν να έχουν τις…τοπικές διαφορές τους, αλλά όταν πρόκειται για θέματα όπως το παγκόσμιο υπερμνημόνιο της Ατζέντας 2030 (άλλοτε Ατζέντας 2021) τότε όλοι πρέπει να…συμφωνούν!!
Έτσι λοιπόν σε μία φαινομενικά φλογερή ομιλία, όταν ο ίδιος κατηγορεί τη Δύση για την δεδομένη υποκρισία της στο θέμα της Ρωσίας, αναφέρεται στην εφαρμογή των «17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης».
Περνάει το μήνυμα πως η εφαρμογή των «καλών» Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης εμποδίζεται από τους πολέμους που συντηρούν οι παγκοσμιοποιητές.
Το απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου της Κολομβίας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, που συζητήθηκε αρκετά, έχει ως εξής:
«Ξεχνούν ότι οι χώρες μας έχουν δεχθεί επανειλημμένα εισβολές από τους ίδιους ανθρώπους που λένε σήμερα ότι είναι αντίθετοι στους εισβολείς (δηλαδή στους Ρώσους). Ξεχνούν ότι εισέβαλαν στο Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη για πετρέλαιο. Ξεχνούν πως για τους ίδιους λόγους που χρησιμοποιούν για να υπερασπιστούν τον Ζελένσκι πρέπει να υπερασπιστούν την Παλαιστίνη.
Ξεχνούν ότι, για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (σ.σ. 17 Στόχοι της Ατζέντας 2030), όλοι οι πόλεμοι πρέπει να τελειώσουν! Αλλά βοηθούν στο να συνεχίζεται ένας συγκεκριμένος πόλεμος επειδή βολεύει την παγκόσμια εξουσία.
Σε αυτό το Games of Thrones. Σε αυτό το Hunger Games. (…) Δεν έχουν 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να προστατεύσουν τις χώρες από πλημμύρες. Αλλά έχουν αυτά τα χρήματα σε μια μέρα για να αλληλοσκοτώνονται οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί».
Θυμηθείτε τώρα σε ένα προ ετών απόλυτα σημαντικό βίντεο, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους περιβόητους Στόχους:
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















