Τα λόγια του Gustavo Petro, του προέδρου της Κολομβίας, από τη Νέα Υόρκη, ενώπιον των 193 εθνών του ΟΗΕ δείχνει πως όλα (σχεδόν) τα κράτη πάνω στον πλανήτη μπορούν να έχουν τις…τοπικές διαφορές τους, αλλά όταν πρόκειται για θέματα όπως το παγκόσμιο υπερμνημόνιο της Ατζέντας 2030 (άλλοτε Ατζέντας 2021) τότε όλοι πρέπει να…συμφωνούν!!
Έτσι λοιπόν σε μία φαινομενικά φλογερή ομιλία, όταν ο ίδιος κατηγορεί τη Δύση για την δεδομένη υποκρισία της στο θέμα της Ρωσίας, αναφέρεται στην εφαρμογή των «17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης».
Περνάει το μήνυμα πως η εφαρμογή των «καλών» Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης εμποδίζεται από τους πολέμους που συντηρούν οι παγκοσμιοποιητές.
Το απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου της Κολομβίας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, που συζητήθηκε αρκετά, έχει ως εξής:
«Ξεχνούν ότι οι χώρες μας έχουν δεχθεί επανειλημμένα εισβολές από τους ίδιους ανθρώπους που λένε σήμερα ότι είναι αντίθετοι στους εισβολείς (δηλαδή στους Ρώσους). Ξεχνούν ότι εισέβαλαν στο Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη για πετρέλαιο. Ξεχνούν πως για τους ίδιους λόγους που χρησιμοποιούν για να υπερασπιστούν τον Ζελένσκι πρέπει να υπερασπιστούν την Παλαιστίνη.
Ξεχνούν ότι, για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (σ.σ. 17 Στόχοι της Ατζέντας 2030), όλοι οι πόλεμοι πρέπει να τελειώσουν! Αλλά βοηθούν στο να συνεχίζεται ένας συγκεκριμένος πόλεμος επειδή βολεύει την παγκόσμια εξουσία.
Σε αυτό το Games of Thrones. Σε αυτό το Hunger Games. (…) Δεν έχουν 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να προστατεύσουν τις χώρες από πλημμύρες. Αλλά έχουν αυτά τα χρήματα σε μια μέρα για να αλληλοσκοτώνονται οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί».
Θυμηθείτε τώρα σε ένα προ ετών απόλυτα σημαντικό βίντεο, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους περιβόητους Στόχους:
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας τετραετίας η ανεργία στις ΗΠΑ
- «Η Ρωσία είναι η κύρια απειλή για την ειρήνη στον Ευρωατλαντικό χώρο», δηλώνουν οκτώ ευρωπαϊκές χώρες
- Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
- Βρετανός πρωθυπουργός: Ετοιμάσαμε σχέδια για ανάπτυξη στρατού στην Ουκρανία
- Προκαταρκτική εξέταση για τον τραυματισμό μαθήτριας από συμμαθήτριά της εντός σχολείου διέταξε το Υπουργείο Παιδείας
- Άρχισε να ζητιανεύει ξανά ο Ζελένσκι: «Αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα»
- Μία… συνηθισμένη μέρα στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας, vid
- Κωνσταντοπούλου: Ένας πρωθυπουργός έμφοβος, τρομοκρατημένος, απερχόμενος, ο κ. Μητσοτάκης, παίζει τα ρέστα του
- ΥΠΑΑΤ: Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 μοναδικούς δικαιούχους
- Απόλυτη δυστοπία! Θα σκανάρουν τα social media των ταξιδιωτών – Πού κάνουν την αρχή
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ









