το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, έχοντας ολοκληρώσει τους ελέγχους αρτιότητας και δομικής επάρκειας και με σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Θεσσαλονικης
Η κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα στην Αθηνών Θεσσαλονικης θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα στο ανωτέρω τμήμα και στις δύο κατευθύνσεις, έως την πλήρη υποχώρηση των υδάτων και τον επανέλεγχο του σώματος και των τεχνικών του αυτοκινητόδρομου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, συνιστάται στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των οδηγών, να τηρούν απόσταση 100 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ για όλους τους οδηγούς ζητείται να τηρούν το όριο ταχύτητας των 80χλμ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανοϊσραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη διάρκεια της νύχτας σκότωσαν 12 ανθρώπους, λένε ιρανικές πηγές
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο
- Καλαμαριά: Τον χτύπησαν, του άρπαξαν το κινητό, τον έβαλαν σε ΙΧ και τον άφησαν στην άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης
- Κιλκίς: Έκλεψαν χαλκό και ηλεκτρικά είδη αξίας πάνω από 4.000 ευρώ
- Ο ουρανός έγινε κατακόκκινος σε περιοχή της Αυστραλίας – Σκηνικό «Αποκάλυψης» (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο απλός τρόπος για να καταλάβετε αν ένα ακτινίδιο είναι όντως ιδανικό για κατανάλωση
- Γ. Κώτσηρας: Στηρίζουμε τους πραγματικά ευάλωτους χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον της οικονομίας
- Με χειροπέδες 30χρονος για αρπαγή ανήλικης – Από το σπίτι της στην Αττική βρέθηκε στο Ηράκλειο
- Πυρά του Γερμανού καγκελάριου κατά του Τραμπ: «Αν θέλατε τη βοήθειά μας, να μας ρωτούσατε εκ των προτέρων»
- Έφηβος ανακάλυψε αρχαίο δόντι του θρυλικού γιγάντιου καρχαρία Μεγαλόδοντα στα ανοικτά της Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)









