Ο Ζουνιόρ Τουσέν και η Αντρέν Πολ είχαν δηλώσει ένοχοι ενώπιον του δικαστηρίου του Χόοβυ, στη νότια Αγγλία. Είχαν κρύψει μια Βιετναμέζα και τρία παιδιά μέσα σε έπιπλα, όπως καναπέδες και ντουλάπες, τα οποία μετέφεραν με το φορτηγάκι τους από τη Γαλλία με προορισμό το Νιού Χέιβεν Πορτ.
Οι Άγγλοι συνοριοφύλακες τους υποψιάστηκαν και έψαξαν το φορτηγάκι. Παρατήρησαν ότι οι καναπέδες κουνιούνταν και βρήκαν τους μετανάστες κρυμμένους κάτω από τα στρώματα και μέσα σε άλλα έπιπλα, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.
Αρχικά, το ζευγάρι υποστήριξε ότι αγνοούσε την παρουσία των μεταναστών στο όχημα, όμως από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησαν διαπιστώθηκε η εμπλοκή του Τουσέν. Η Αντρέν Πολ είχε κάνει πολλά «ύποπτα» ταξίδια στη Βρετανία τους προηγούμενους μήνες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ photo ANA-ANA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βριλήσσια: Συνελήφθη 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία – Βρέθηκαν πάνω από 176 αρχεία
- Βρετανία και Πορτογαλία κάλεσαν τους πρέσβεις του Ιράν
- «Επιλέγουμε τη Δανία έναντι των ΗΠΑ», δηλώνει ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας
- Παρέμβαση από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών – Αγωνία για το Ιράν
- Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς
- Γερμανία: Ποιοί ζητούν να σταλούν… ευρωπαϊκές δυνάμεις στη Γροιλανδία!
- Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αναμένει ότι τα μέλη της συμμαχίας θα συζητήσουν σύντομα για την ασφάλεια στην Αρκτική
- Ο Τραμπ καλεί τους Ιρανούς να ξεσηκωθούν: «Διαδηλώστε, η βοήθεια είναι καθ’ οδόν»
- Θεσσαλονίκη: Ένα ταξίδι μνήμης στον Πόντο μέσα από φωτογραφίες και κειμήλια
- ΥΠΠΟ: Νέα πολιτιστική διαδρομή στην Ακρόπολη με την ανάδειξη της Κοίλης Οδού – Εικόνες









