Χθες εκδόθηκε ΠΝΠ για την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών) στη Περιφέρεια λόγω Daniel οριζόντια από 6 Σεπτεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου, διάστημα που απαιτείται ώστε να ολοκληρώσει η Κεντρική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής το έργο της και να βγουν οι σχετικές Υπουργικές αποφάσεις, που όπως είπε ο Πρωθυπουργός θα έχουν ορίζοντα εξαμήνου.
Στα μέτρα στήριξης περιλαμβάνεται και 3ετής απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ συμπεριλαμβανομένων και των αγροτεμαχίων.
Επίσης στην χθεσινή ΠΝΠ προβλέπεται μετάθεση ημερομηνίας ανακήρυξης συνδυασμών που ήταν χθες 10/9 σε Παρασκευή 15/9 καθώς η λειτουργία των δικαστηρίων στην περιοχή έχει ανασταλεί τις επόμενες ημέρες. Προσοχή η μετάθεση ημερομηνίας ανακήρυξης συνδυασμών ΔΕΝ επηρεάζει ημερομηνίες εκλογών.
Το επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε: «Εκδόθηκε μια απόφαση παράτασης της ανακήρυξης των συνδυασμών για ευνόητους λόγους λόγω μη λειτουργίας των δικαστηρίων για κάποιες στις πληγείσες περιοχές. Δεν επηρεάζει τη διενέργεια των εκλογών. Δεν υπάρχει απόφαση ούτε θέμα αναβολής των εκλογών στη χώρα».
(Freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τιμή – ρεκόρ για χρυσό ρολόι τσέπης από το ναυάγιο του Τιτανικού – Πωλήθηκε 1,77 εκατ. ευρώ
- Η φιλοτουρκική ανάρτηση της Φον ντερ Λάιεν με φόντο το μεταναστευτικό και την Ουκρανία
- Σ. Παπασταύρου: «Η ανάπτυξη του τομέα υδρογονανθράκων είναι εθνική υπόθεση και απαιτεί τη μέγιστη συναίνεση»
- Η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται στην Αθήνα – Ο λόγος της επίσκεψης
- Η ανοδική πορεία του ελληνικού αξιόχρεου – Ανέβηκε τέσσερα σκαλοπάτια από το 2019
- Ρωσική βόμβα ισοπεδώνει ουκρανικές θέσεις στο Μίρνογκραντ, vid
- ΦΙΞ Αθήνας και Θεσσαλονίκης: Μια παράλληλη ιστορία βιομηχανικών κτιρίων
- ΥΠΟΙΚ: Από αύριο ξεκινούν οι καταβολές ενισχύσεων για 2,4 εκατ. πολίτες
- Νέος παροξυσμός με… «άγνωστα drones» πάνω από ευρωπαϊκά αεροδρόμια
- Οι Έλληνες «αγκαλιάζουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη πιο γρήγορα από τους Ευρωπαίους









