Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε ατύχημα με τρία πλοία στη Ραφήνα, το πρωί του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, τα οποία παραλίγο να συγκρουστούν όταν μπλέχτηκαν οι άγκυρές τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την διάρκεια του απόπλου από το λιμάνι μπλέχτηκαν οι άγκυρες τριών επιβατικών που αναχωρούσαν για τις Κυκλάδες.
Πρόκειται για δύο πλοία, τα οποία είναι γεμάτα επιβάτες και οχήματα και παραμένουν ανοιχτά του λιμανιού μπροστά από την κεντρική παραλία της Ραφήνας. Αυτήν την ώρα, γίνεται προσπάθεια να ξεμπλεχτούν οι άγκυρες για να ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στα πλοία της γραμμής.
«Είμαστε εγκλωβισμένοι 850 άτομα, με μωρά παιδιά»
Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Θωμάς είπε πως είναι από τις 7 το πρωί μέσα στο καράβι.
«Ο καπετάνιος μας λέει πως θα φύγουμε σε λίγο. Ήρθαν τρία ναυαγοσωστικά και τώρα ήρθαν δύτες, ενώ έπρεπε να τους φέρουν από το πρωί. Είμαστε εγκλωβισμένοι 850 άτομα, με μωρά παιδιά. Μας είπαν πως ότι πάρουμε από την καντίνα είναι δωρεάν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, έχουμε ηλικιωμένους και μωρά παιδιά».
Η κ. Κατερίνα Πάττα, είναι και εκείνη εγκλωβισμένους μέσα στο πλοίο.
«Ήρθε το ένα ρυμουλκό και περιμένουμε. Μετά εμφανίστηκε το άλλο μαζί με τους δύτες. Έχουν πόση ώρα έξω οι δύτες και δεν έχουν μπει μέσα. Από Λιμενικό δεν υπάρχει άνθρωπος. Είχε μποφόρ από το πρωί και λέγαμε ‘’πού θα πάμε’’. Είναι δυνατόν να μπλεχτούν και τρεις άγκυρες;».
(megatv – φωτο αρχείου:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών
- ΕΕ: Στήριξη στα ΗΑΕ από Ευρωπαϊκό Συμβούλιο – «Οι επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν»
- Στήριξη και από Μακρόν στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων για Πανάγιο Τάφο









