«Το νοσοκομείο Βόλου λειτουργεί αλλά υπάρχουν προβλήματα στην υδροδότηση. Το νοσοκομείο διαθέτει δεξαμενή, την οποία γεμίζουν συνεχώς νερό με υδροφόρες. Υπάρχει, όμως, πρόβλημα με το πόσιμο νερό και είναι ελάχιστο το εμφιαλωμένο νερό υπάρχει, γι’ αυτό οι εργαζόμενοιν κάνουν έκκληση για προμήθειας εμφιαλωμένου νερού.
Στο νοσοκομείο γίνονται τα απολύτως έκτακτα χειρουργεία.
Νοσηλεύονται πλημμυροπαθείς με ελεγχόμενα προβλήματα υγείας σε ειδική πτέρυγα, ενώ φιλοξενούνται αιμοκαθαιρόμενοι ασθενείς και ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπείες, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί ή δεν είναι προσβάσιμα λόγω της πλημμύρας.
Στο νοσοκομείο Καρδίτσας μεταφέρονται οι ασθενείς αφού πρώτα γίνει διαλογή από γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στο γήπεδο της πόλης, όπου οι διασωθέντες μεταφέρονται με ελικόπτερο.
Προκειμένου να συνδράμουν στη διαδικασία αυτή, μεταφέρθηκαν στην Καρδίτσα, με ελικόπτερο, υγιειονομικοί από τη Λάρισα.
Στο νοσοκομείο της Καρδίτσας νοσηλεύονται περίπου 50 πλημμυροπαθείς με χρόνια προβλήματα υγείας. Το προσωπικό, μάλιστα, άνοιξε τη Σχολή και την Ψυχιατρική Κλινική για να νοσηλευτούν οι πλημμυροπαθείς.
Στο νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκαν 8 ασθενείς με κορονοϊό από ιδιωτική μονάδα αποκατάστασης που πλημμύρισε. Χρειάζονται προσωπικό και φάρμακα.
Στο Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, νοσηλεύονται πλημμυροπαθείς με χρόνια προβλήματα υγείας. Στο πανεπιστημιακό της Λάρισας, το οποίο διαθέτει και ελικοδρόμιο, φιλοξενούνται αρκετοί διασωθέντες πλημμυροπαθείς που δεν έχουν που να πάνε.
Το Κέντρο Υγείας Παλαμά έχει πλημμυρίσει, με το νερό να φτάνει τα δυο μέτρα! Στο γυμναστήριο της πόλης, υπάρχει μεν γιατρός και νοσηλευτής αλλά δεν υπάρχουν μηχανήματα που ίσως χρειάζονται.
Στο κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας φιλοξενούνται δυο ασθενείς με χρόνια προβλήματα και όχημα της πυροσβεστικής μετέφερε επιπλέον ιατρικό εξοπλισμό».
(iatropedia – pexels photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών
- ΕΕ: Στήριξη στα ΗΑΕ από Ευρωπαϊκό Συμβούλιο – «Οι επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν»
- Στήριξη και από Μακρόν στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων για Πανάγιο Τάφο









