Το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel έχει προκαλέσει τουλάχιστον έξι νεκρούς, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των αγνοούμενων. Τεράστιες και ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές.
Στα Καλά Νερά Βόλου βρίσκεται ο Στρατός από χθες το μεσημέρι, στην προσπάθεια να ενώσει τα κομμάτια των περιοχών που λόγω της κακοκαιρίας έχουν αποκολληθεί και δεν υπάρχει πρόσβαση.
Μία σιδερένια γέφυρα που ονομάζεται Belley στήνει ο Στρατός και συγκεκριμένα η Μονάδα μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ και προσωπικό και υλικό της πρώτης στρατιάς. Την στήνουν σε σταθερό σημείο αρχικά, ώστε στη συνέχεια να την τοποθετήσουν αργότερα στο μέρος που έπεσε και απέκοψε τον Βόλο με το νότιο Πήλιο.
Η κατάσταση είναι δραματική στην περιοχή ενώ το έργο χαρακτηρίζεται ζωτικής σημασίας γιατί οι κάτοικοι του νότιου Πηλίου βρίσκονται στα σπίτια τους και δεν έχουν νερό, ρεύμα και φαγητό.
Είναι πιθανό το βράδυ η σιδερένια γέφυρα να είναι έτοιμη προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι άνθρωποι.
(με πληροφορίες από mega / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΑΣΑ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών λόγω κακοκαιρίας
- Σε νέο γεωπολιτικό σταυροδρόμι η Αθήνα – Ο Τραμπ περιμένει απάντηση
- Άρον άρον πηγαίνει στο Νταβός ο Ζελένσκι για να συναντήσει τον Τραμπ
- Τους “βομβάρδισαν” για τα καλά…! Η περιπέτεια 3 φίλων σε αναβατήρα έγινε viral
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Οι Βρετανοί λένε πως ενοχλούνται από τη συμμετοχή του Πούτιν
- Κακοκαιρία στην Αττική: Εκατοντάδες κλήσεις χτες στο κέντρο της Άμεσης Δράσης – 11 απεγκλωβισμοί πολιτών
- Καλλιάνος για Άνω Γλυφάδα: “Απόλυτη καταστροφή – Για 40 χρόνια δεν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο”
- Φιάσκο; Ανεστάλη η λειτουργία του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού στον κόσμο
- Και η Σλοβενία λέει «όχι» στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Mαθητές μαθαίνουν τα συμπτώματα του εγκεφαλικού για να σώσουν τους παππούδες τους









