«Ο στόχος μας είναι η Αυτοδιοίκηση να είναι ένας θεσμός που υπηρετεί τον πολίτη, την κοινωνία και όχι σε επίπεδο Περιφερειών να έχουμε ένα σύστημα εξουσίας, το οποίο είναι το μακρύ χέρι του επιτελικού κράτους του κυρίου Μητσοτάκη. Και αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο για μας για τη μάχη του Οκτωβρίου», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Αυτοδιοίκηση για την Αυτοδιοίκηση. Αυτοδιοίκηση για την Κεντρική Μακεδονία, για τις Περιφέρειες, στη βάση της κοινωνίας. Αυτός είναι ο θεσμός που εμείς επινοήσαμε, εμείς υπηρετήσαμε θεσμικά με νομοθετικές πρωτοβουλίες και αυτό πρέπει να είναι. Ενας θεσμός δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στα συμφέροντα του εκάστοτε πρωθυπουργού, του εκάστοτε Μεγάρου Μαξίμου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Χρήστο Παπαστεργίου, ο οποίος έχει αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία του ότι είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά.
Και η παράταξή μας στο πρόσωπο του βλέπει έναν άνθρωπο που μπορεί να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον και την κεντρική Μακεδονία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή επιτυχία, θα είμαστε στο πλευρό του και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου άσκησε σκληρή κριτική στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο και σημείωσε: «Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή και στην Κεντρική Μακεδονία. Σήμερα, την επόμενη μέρα της 3ης Σεπτέμβρη, συμβολικά ξεκινάμε την προεκλογική μας εκστρατεία και επίσημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη, για την ουσιαστική συμμετοχή του σε αυτή την προσπάθεια, την καθοριστική του συμβολή και υποστήριξη. Θα νικήσουμε, θα πάμε την Κεντρική Μακεδονία εκεί που της αρμόζει, θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη που χρειάζονται».
ΑΠΕ-ΜΠΕ/intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακοκαιρία: Εικόνες βιβλικής καταστροφής και στη Βάρη – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος
- Η Ιαπωνία τιμώμενη Χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2026
- Αυτό ζητάει η Ρωσία εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων στον πλανήτη
- Viral ο Τσέχος πρωθυπουργός – Aγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται… η Γροιλανδία, vid
- Παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας για να συμμορφωθούν οι εργοδότες που δεν κατέβαλαν Δώρο Χριστουγέννων
- Ανοίγει η αυλαία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβάλιου – 32 άρματα, 27 ομάδες και 10.000 καρναβαλιστές
- Σιδηροδρομική τραγωδία Ισπανία: Πυροσβέστες έσωσαν σκύλο που αγνοείτο μετά από τέσσερις ημέρες
- Αυξάνονται οι αμφιβολίες για το ΝΑΤΟ, από το οποίο παίρνουν αποστάσεις οι ΗΠΑ
- Κέιτ Μίντλετον: Η πρέσβειρα της σύγχρονης κομψότητας παρουσίασε το πρώτο παλτό που σχεδίασε, vid
- Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα ούτε απειλεί ούτε διεκδικεί, αλλά δεν θα μείνει σιωπηρή απέναντι σε προκλήσεις









