Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας εξετράπη της πορείας του, πέφτοντας σε χαντάκι, επί του επαρχιακού δρόμου Καρυών – Βαρβίτσας – Βαμβακούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το lakonikos.gr, ο έλεγχος του οχήματος χάθηκε όταν ο οδηγός, για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο, έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε, εκτελώντας δρομολόγιο στην περιοχή.
Στο λεωφορείο εκτιμάται ότι επέβαιναν δύο ακόμη άτομα, ένα εκ των οποίων προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες επιχειρούν τον απεγκλωβισμό του οδηγού, καθώς και των επιβατών του λεωφορείου. Στο σημείο βρίσκονται επίσης, δυνάμεις τις Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
(lakonikos, newsbeast – φωτο αρχείου@freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προχωρά και στο Ντνιπροπετρόφσκ ο ρωσικός στρατός: Τι ανακοινώθηκε
- Πάτρα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που τοποθέτησαν εμπρηστικό- εκρηκτικό μηχανισμό στο πανεπιστήμιο
- Φλώρινα: Συνελήφθη αλλοδαπός που μετέφερε 21,5 κιλά ηρωίνης
- MRB: Οι πολίτες στηρίζουν τη νέα αρχή προστασίας καταναλωτή και τον έλεγχο των τιμών στην αγορά
- Ανδρουλάκης: «Νίκη ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι θα λειτουργούν δικαιοσύνη και θεσμοί – Σεβασμός στο τελευταίο ευρώ του πολίτη»
- Σκύλος-ήρωας σώζει μικρό παιδί μπροστά στο σπίτι του, video
- Τραμπ: Τα ΜΜΕ με αντιμετωπίζουν με παράνομο τρόπο
- Ο τρίτος παγκόσμιος «πόλεμος» που χάνει η Ευρώπη! Οι εξελίξεις είναι συνεχείς
- Μαρινάκης: Αν η κυβέρνηση έδινε 13ο μισθό, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη φορολογική μεταρρύθμιση
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Καλαμαριάς
Κύρια Θέματα

















