Υπάρχουν ωστόσο, κάποια λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι και δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα οποία καταστρέφουν ουσιαστικά τις πετσέτες μας.
Ειδικότερα:
- Πολύ απορρυπαντικό
Ναι μεν οι πετσέτες θέλουν συχνό πλύσιμο αλλά όχι πάρα πολύ απορρυπαντικό. Όσο απορρυπαντικό κι αν βάλετε δεν πρόκειται οι πετσέτες σας να γίνουν πιο απαλές και αφράτες, γι’ αυτό φροντίζετε να βάζετε τη συνιστώμενη ποσότητα. Το ίδιο ισχύει και με το μαλακτικό και αυτό που ισχύει μάλιστα είναι ότι δεν πρέπει να μπαίνει σε κάθε πλύση αλλά πιο αραιά.
- Τις αφήνουμε να στεγνώσουν διπλωμένες
Αν διπλώνετε τις πετσέτες και τις κρεμάτε μετά το ντους για να στεγνώσουν, κάνετε λάθος. Η υγρασία τις καταστρέφει και οδηγεί στο να αυξάνεται η μούχλα και τα βακτήρια στο εσωτερικό τους. Η καλύτερη λύση να τις κρεμάτε ανοιχτές.
- Δεν της τινάζουμε μετά το πλύσιμο
Ξέρατε ότι αφού τις βγάλετε από το πλυντήριο πρέπει να τις τινάξετε; Κι όμως με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε στο να παραμένουν αφράτες για πολύ περισσότερο όπως επίσης να στεγνώνουν όντας αφράτες.
(με πληροφορίες από baby. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με… ρομποτόσκυλα στα γήπεδα το ερχόμενο Μουντιάλ! – ΦΩΤΟ
- Μια σημαντική διαφορά μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον σε σχέση με την Ουκρανία
- Αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη στο Βελούχι Ευρυτανίας: Σταματούν οι έρευνες για τη νύχτα λόγω κακοκαιρίας
- «Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πωλείται η αυθεντική άμαξα του 1890 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία
- Συνάντηση Δούκα – Χαρίτση για τη δημιουργία Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Αθηναίων
- Α. Τζιτζικώστας από έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη: «Κοινοί παγκόσμιοι κανόνες για πιο ασφαλείς, ανθεκτικές και καθαρές μεταφορές»
- Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου
- Λαϊκές αγορές: Αυτό θα ισχύσει την Καθαρά Δευτέρα
- Πολεμικό Ναυτικό – Ορμή 1/26: Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων σε Σαρωνικό και Αργολικό κόλπο
- Όρμπαν: Η Κάλας θέλει να κάνει ό,τι απέτυχαν οι Χίτλερ και Ναπολέων, vid









